Yani kararsız kaldım aslında 2 markada iyi diyorlar ama bilemedim. ben size modelleri ve fiyatları vereyim siz bana bir öneri yapın. Günlük kullanım , Müzik dinleme , Sporda kullanım olsun toza sıvıya dayanıklı ses kalitesi çok güzel olan yarı yolda bırakmayacak bir şey olmasın istiyorum o kadar para vercez yani.
JBL Tune Beam2 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık 5006 TL Bu ikisinin arasındaki farkı anlamadım birisi siyah biris beyaz hayalet içi gözüküyor yani bence hayalet olan daha pahalı olması gerekirken siyah daha pahalı ama neyse para sıkıntı değil düzgün bir şey olsun yeter bana.
Anker Soundcore Liberty 4 NC Kablosuz Kulaklık 3850 TL
Anker Soundcore Liberty 4 NC Heart Rate Sensor Earbuds - Black 5044 TL
JBL TUNE BEAM 2 BLACK BLUETHOOTH HEADPHONES 5410 TLJBL Tune Beam2 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık 5006 TL Bu ikisinin arasındaki farkı anlamadım birisi siyah biris beyaz hayalet içi gözüküyor yani bence hayalet olan daha pahalı olması gerekirken siyah daha pahalı ama neyse para sıkıntı değil düzgün bir şey olsun yeter bana.