Neler Yeni

jbl quantum one Vs steelseries arctis pro+gamedac Vs (bir müzik+oyun kulaklığı)

flare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ted
İlgilendiği Kategoriler
Araba
Bütçe
3500
Şu ana kadar kullandığım kulaklıkların hiçbiri hi-fi değildi güzel bir kulaklık almak istiyorum müzik dinleme amaçlı ama aynı zamanda oyun oynamak içi de bir kulaklık istiyorum ama ikisini ayrı ayrı alınca 6-7 k'yı geçiyor o yüzden iyisinden bir kulaklık istiyorum.Steelseries arctis pro'nun daha çok oyun amaçlı olduğu için tizleri daha ağır olduğu söyleniyor ben ise daha çok bass'ı vuran kulaklıkları seviyorum ama aynı zamanda oyun da oynamak istiyorum o yüzden jbl'in yazılımı sayesinde bass'ı oyun ya da müzik için ayarlayabiliyorsun ama arctis pro daha kaliteli adını kanıtlamış bir marka özellikle oyun kulaklıkları arasında jbl çok yeni.Aslında arctis pronun wireless olanını alacaktım ama maalesef kurlar çok yükseldi.Bir de arctis pronun gamedac'ı yüzünden bilgisayarın ses kartı kalitesiz olsa da ses kartı görevi görebiliyor hifi alıp ses kartı yüzünden kötü ses de almak istemiyorum o yüzden bilgisayarım da bu:( Asus tuf dash f15 https://www.vatanbilgisayar.com/asu...3-3ghz-16gb-1tb-ssd-15-6-rtx3060-6gb-w10.html )
WH-1000M4'ün basını çok öneriyorlar hem dışarıda kullanmak da güzel olur bu sıralar çok fazla yolculuk yapıyorum pili de iyi ama bilgisayarda pek iyi olmayacağı için ne yapacağımı bilmiyorum.Anlayacağınız 3 kulaklık almam lazım 3-4k bütçem var ayrı ayrı alırsam 3 tane almam gerekecek pek de iyi olmayacak kaliteleri bu özellikler olan tek bir kulaklık olmasa da umarım güzel şeyler önerirsinizi.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz
Asus theatre 7.1

flare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru