Neler Yeni

JBL Reflect Mini 2 kulaklık ile bilgisayar bağlantı sorunu

frat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Fırat
Herkese iyi günler.

JBL Reflect mini 2 kulaklığım var. Kulaklığımı telefonumla sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ancak Monster Tulpar T5 V20.3 bilgisayarıma bağlamak istediğimde sorun yaşıyorum. Telefonumda kulaklığımı arattığımda ek birdeki gibi görünmekte ve sorunsuz bağlanmakta ancak bilgisayarımda arattığımda ise ek 2 deki görseldeki gibi çıkmakta ve bilgisayarıma bağlanmamakta. Daha öncesinde Asus X550C dizüstü bilgisayar kullanıyordum. Asus ile arattığımda da ek 1' deki görselde yer alan isimle çıkıyor ve ona sorunsuz bağlanıyordu. Ancak Monsterda böyle bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarımın bluetooth driverlarını İnten Driver Support Assistant ile güncelledim. Sorunum yine çözülmedi. Konuyla ilgili öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

İyi forumlar dilerim.

Ekler

• ek 1.jpeg
    ek 1.jpeg
    67.5 KB · Hit: 36
  • ek 2.PNG
    ek 2.PNG
    19.8 KB · Hit: 30

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Telefondan unut yapın yada bluetooth u kapatın bir de öyle deneyin. Kulaklık pair moduna geçmiş olur böylelikle. JBL de benzer bir durumla karşılaşmıştım kulaklık etkileşimde olduğu için pc ye bağlantı kurmuyordu telefondan unut yapıp tekrar denediğimde bağlanabildim. Bir deneyin isterseniz.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,711
İsim
Mert Can Ergün
Kulaklığı sıfırla öyle dene

frat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Fırat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar,

Dediğiniz gibi telefonda cihazı unut yaptım sonrasında linkteki yöntemle kulaklığı resetledim. Ancak sorunum halen devam etmekte. Telefonla arattığımda kulaklık sorunsuz bulunuyor ama bilgisayarla arattığımda Ek 3 adlı görseldeki sorunu almaya devam ediyorum.

Ekler

• ek 3.PNG
    ek 3.PNG
    24.3 KB · Hit: 31
Top Bottom