🔥İndirim JBL T110 Kulaklık 67 TL (Hepsiburada)

Raporliyim mı alakasız mesajdan? Atayım mı Mehmet Yılmaz'a bildirim? Napcan? (!)
Tehdide bak la!
Hani ben öyle çok şey olan biri değilim. "Oh adamım kahretsin 8K bassı çok iyi veriyor. Ohh meen 1000 tizi hissediyorum öyle ki damarlarımda akıyor." gibi biri değilim.
Siz olsanız en ucuz şekilde bu işten çıkmak isteseniz hangi TWS ' yi alırsınız?

Teşekkürler, 2.el düşünmüyorum.
T110 almaya karar verdim şu anlık.
Rica ederim, hayırlı olsun. Faturasını ve kutusunu kaybetmeyin, bu modelde tek taraftan ses gitmesi durumu sık görülen bir durum. Garanti sıfırıyla değişiyor genelde. 2 yıl kafanız rahat olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tehdide bak la!
Hani ben öyle çok şey olan biri değilim. "Oh adamım kahretsin 8K bassı çok iyi veriyor. Ohh meen 1000 tizi hissediyorum öyle ki damarlarımda akıyor." gibi biri değilim.
Siz olsanız en ucuz şekilde bu işten çıkmak isteseniz hangi TWS ' yi alırsınız?
O Adanalı la'sı mı Ankaralı la'sı mı? İkisinin arasında tonlama farkı var :D

En ucuz QCY T5 alırdım hocam. Çıbıhlı tasarımı beğenmiyor olsam GT1 alırdım. Bir tık daha bütçe yükseltebilseydim GT1 Plus alırdım. Buradan sonrası artık ucuzdan çıkıyor bence.

En ucuz QCY T5 alırdım hocam. Çıbıhlı tasarımı beğenmiyor olsam GT1 alırdım. Bir tık daha bütçe yükseltebilseydim GT1 Plus alırdım. Buradan sonrası artık ucuzdan çıkıyor bence.
GT1 plus'ın T5'ten ucuz olması peki.
GT1 Plus sorunsuz, kaliteli, bağlantı kalitesi kopmamazlığı falan da iyi, beni uzun süre götürür mü?
İkinci soru olarak R100 alsaymışım keşke dedirtir mi bazı konularda?

GT1 plus'ın T5'ten ucuz olması peki.
GT1 Plus sorunsuz, kaliteli, bağlantı kalitesi kopmamazlığı falan da iyi, beni uzun süre götürür mü?
İkinci soru olarak R100 alsaymışım keşke dedirtir mi bazı konularda?
Ohohoo piyasa tersine dönmüş

Düz GT1'i abim kullanıyor, o şikayetlerin hiçbiri yok, bence uzun süre götürür. Tabii bunlar bataryayla çalışan ürünler, batarya ömrü bittiğinde kulaklık belediye çöplüğünde.

Keşke R100 alsaymışım dedirten toplam kullanım süresi farkı olabilir, GT1 Plus'ı daha sık şarj etmen gerekir. Bir de bass olabilir, o da önemli değil diyorsun zaten sorun olmaz

Hocam ANKER Q10 yerine bunu aldım 305 TL ye iyi mi? Jbl T560BT Mikrofonlu Kulaküstü Kablosuz Mavi Kulaklık

Hocam ANKER Q10 yerine bunu aldım 305 TL ye iyi mi? Jbl T560BT Mikrofonlu Kulaküstü Kablosuz Mavi Kulaklık
Kafa üstüleri pek bilmem hocam ya, o modeli en çok satanlarda görüyorum sürekli iyidir muhtemelen :) Hayırlı olsun.

Şöyle diyim Q10 daha ağırdır daha büyüktür ama biraz daha kaliteli ses verir. Özellikle bass olarak aşırı iyi Q10.

JBL olan ise hafiftir daha taşınabilir yapıdadır ama ses kalitesi biraz daha zayıftır. Yine de gayet kaliteli ses verir tabi 😀

Ek olarak batarya süresi olarak büyük ve ağır yapısı sayesinde Q10 kat kat üstündür. JBL 16 saat kullanım süresi sunarken Q10 60 saat vaad ediyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri