Olm bu nasıl olabilir la korkunç bir olay. 1 sene oldu hala kullanırım, kırk kere yere düşürmüşümdür, ne bir ısı ne de başka bir sorun hissettim.
Arkadaş öğrenci olduğundan Samsung'a götürmüş çok üzücü la. Direkt yüklü tazminat davası bu. Kız arkadaşının ailesi falan yok muymuş benim ailem böyle bir şey yaşandığını duysa benden ortalığı ayağa kaldırır
Her şey bir yana kulaklık nasıl böyle patladı? Başka yaşayan var mı ? Şu an orasını merak ediyorum. İlginç bir olay.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya bir de birisi "kalıcı ses kesme özelliği" demiş dldklsddkldkdlddld trajikomik
inşallah dava açar tazminat alırlar işitme kaybı yaşayan biriyle dalga geçmişler resmen
patlayan kulaklığın bataryası fabrikasyon bir arıza muhtemelen ben fe modelini açık konuşmak gerekirse pek sevmiyorum kulağıma tam oturur diye aldım ama buds 2 çok daha konforlu ve zaten çok ucuz olmadıkça fe pek önermiyorum buds 2 daha kaliteli bir kulaklık fe den kalite olarak kısılmış gibi
Bu patlama olayı çok sıkıntılı elbette. Tekil bir olay olmasını diliyorum. Umarım note7 vakasına dönmez. Bu aralar samsung baya indirimle sürümden sattı bunları. Umarım teknik sorunu farkedip "iteleme" yapmamışlardır.