Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds Fe Graphite Bluetooth Kulaklık 1298 TL

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut

Görünce aklıma sen geldin hocam. Aman dikkat.
Olm bu nasıl olabilir la korkunç bir olay. 1 sene oldu hala kullanırım, kırk kere yere düşürmüşümdür, ne bir ısı ne de başka bir sorun hissettim.

Arkadaş öğrenci olduğundan Samsung'a götürmüş çok üzücü la. Direkt yüklü tazminat davası bu. Kız arkadaşının ailesi falan yok muymuş benim ailem böyle bir şey yaşandığını duysa benden ortalığı ayağa kaldırır :kekw:

Her şey bir yana kulaklık nasıl böyle patladı? Başka yaşayan var mı ? Şu an orasını merak ediyorum. İlginç bir olay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bir de birisi "kalıcı ses kesme özelliği" demiş dldklsddkldkdlddld trajikomik

7mit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ümit Bar
Kulakta patlamasın aman dikkat

ConquerorXIV

80+ Gold

inşallah dava açar tazminat alırlar işitme kaybı yaşayan biriyle dalga geçmişler resmen
patlayan kulaklığın bataryası fabrikasyon bir arıza muhtemelen ben fe modelini açık konuşmak gerekirse pek sevmiyorum kulağıma tam oturur diye aldım ama buds 2 çok daha konforlu ve zaten çok ucuz olmadıkça fe pek önermiyorum buds 2 daha kaliteli bir kulaklık fe den kalite olarak kısılmış gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel
Buds 2 kullandım bana ANC'si iyi çalışmıyor gibi geliyordu. Seste o kadar kaliteli değildi.

Mert

80+ Silver
Şu sıra ortaya çıkan haberler sonrası biraz daha tedbirli olmayı tavsiye ederim.

adiltemel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Adil Temel

Bu patlama olayı çok sıkıntılı elbette. Tekil bir olay olmasını diliyorum. Umarım note7 vakasına dönmez. Bu aralar samsung baya indirimle sürümden sattı bunları. Umarım teknik sorunu farkedip "iteleme" yapmamışlardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Zeki Altay
Bu olayın gerçekliğine hala inanamıyorum.Tüm haber sitelerine yayılmış.

Top Bottom