Benim dün sabah geldi şarj alletini iptal etmiştim kulaklık ile 24100 denk geldi kutuları açmadım belki iade ederim karar vermedim dahaKargosu ulaşan var mı? 1 hafta oldu hala gönderime hazırlanıyor olarak gözüküyor.
şarj aletini ayrı iptal edebiliyor muyduk ya ? Şuan şarj aletini iade etsem daha ucuza alabilir miyim ?Benim dün sabah geldi şarj alletini iptal etmiştim kulaklık ile 24100 denk geldi kutuları açmadım belki iade ederim karar vermedim daha
kablosuz şarj aletini edemedim onu etmek istediğimde kulaklıkta otomatik iade/iptal edilmeye seçiliyordu. Edebilseydik onu ederdim ya kablosuz şarjda bu olay yoktu ya da arkadaş aldığında şartlı iptal yokmuşşarj aletini ayrı iptal edebiliyor muyduk ya ? Şuan şarj aletini iade etsem daha ucuza alabilir miyim ?
Hocam iade etmek yerine benim bir arkadaşım almaya çalışmıştı ama alamamıştı satabilirsiniz isterseniz.Benim dün sabah geldi şarj alletini iptal etmiştim kulaklık ile 24100 denk geldi kutuları açmadım belki iade ederim karar vermedim daha
Hocam şimdi kablosuz şarj aletiyle birlikte alsak şarj aletini iptal edebilir miyiz acaba? Sadece s24fe alsak.kablosuz şarj aletini edemedim onu etmek istediğimde kulaklıkta otomatik iade/iptal edilmeye seçiliyordu. Edebilseydik onu ederdim ya kablosuz şarjda bu olay yoktu ya da arkadaş aldığında şartlı iptal yokmuş
telegramdan yazma şansın var mı?Hocam şimdi kablosuz şarj aletiyle birlikte alsak şarj aletini iptal edebilir miyiz acaba? Sadece s24fe alsak.
Kargoyu teslim aldıktan sonra bana gönderdiler mail şeklinde hocam faturayı, müşteri hizmetleri ile bir konuşun isterseniz.Ürünler geldi herhangi bir sorun da yok sadece hem e fatura sistemine fatura yüklenmemiş hem de çıktısını da göndermediler o garip.
Valla daha 1 ay once samsung s24 fe yi boş 24.200 tl ye mi ne aldim. Bu fiyat inanilmaz, kesin alirdimİlk yere Samsung S24 FE, 2. yere 65W şarj aleti, 3. yere Samsung Buds 3 ekleyin fiyat 25.497 TL oluyor.
![]()
Çok alın, az ödeyin | Samsung Türkiye
Seçili Galaxy'ler birlikte alımda %30'a varan indirim fırsatıyla.www.samsung.com
Samsung S24+'da 65W şarj aleti ve Buds 3 kulaklık ile 42.297 TL oluyor. Bu da çok iyi.