işte bu tarz sebeplerden dolası takas yapmayıpo sahibindene benzer fiyata koyucaksın hemen satılıyor.Takasla gönderdiğim ikinci telefonum 4.900 ön teklifliydi. Kozmetik kötü demiştim, iyi olarak işaretlemişler ancak ekran kırık yazıp 135tl teklif ettilerKırılmazı söktüm gönderdim çizik bile yoktu. Üstünde sünger vardı, kutuyu da güzel paketlemiştim. Kargoda da kırılmış olabilir. Keşke hiç göndermeseydim.
25k civarına alınabilecek en iyi telefonS24+ aldım indirimde, telefona sim takmadım 2-3 gündür deniyorum ama telefondan emin olamadım gibi iade edebilirim. Kulaklık ve kablosuz şarj istasyonunu hala açmadım. S24+ alıp hoşuna giden varsa düşüncelerini söylesin zahmet olmazsa
ben plus olanı aldım (42lik) hocam. s24fe ekran çerçeve tasarımı çok kalın gelmişti.25k civarına alınabilecek en iyi telefon
plus olan cok daha güzel iki cihaza da sahibim gerek kamera çıkıntıları gerek ekran gövde oranıyla s24 plus harika s24 ultrayı çerçevesi çok sivri olduğu için sevmiyordum s25 ultrayı harika yapmışlar cihaz çok premium duruyorben plus olanı aldım (42lik) hocam. s24fe ekran çerçeve tasarımı çok kalın gelmişti.
S24+ aldım indirimde, telefona sim takmadım 2-3 gündür deniyorum ama telefondan emin olamadım gibi iade edebilirim. Kulaklık ve kablosuz şarj istasyonunu hala açmadım. S24+ alıp hoşuna giden varsa düşüncelerini söylesin zahmet olmazsa
güzel telefon ama çerçeve bozuyorben plus olanı aldım (42lik) hocam. s24fe ekran çerçeve tasarımı çok kalın gelmişti.
Yapabildiniz mi?Satın aldım belki banka aksesuar olarak görür de 9 taksit yaparımzamanında samsungun sitesinde yapmıştım böyle
Bende olmadıYapabildiniz mi?
MaalesefYapabildiniz mi?