Xiaomi den uzak durun derim adını neredeyse kimse bilmezken kullandım mi 4 ile tanıştım şimdi ise 13t var arayüz berbatOnun server kaydi var, onla beraber 30u geçiyor.
14t'de 700 liraya direnc kaydı yap gec 19kya isi bitirirsin.
Xiaomi den uzak durun derim adını neredeyse kimse bilmezken kullandım mi 4 ile tanıştım şimdi ise 13t var arayüz berbatOnun server kaydi var, onla beraber 30u geçiyor.
14t'de 700 liraya direnc kaydı yap gec 19kya isi bitirirsin.
Bilmiyorum ama s24 ultra ilk çıktığında 1200 dolardan çıktı şu an 1000 dolar. Tl olarak değer kaybetmemiş diye bakmamak lazım ocak 2024te dolar 29.5tu şimdi 35.5. Tlnin kendisi değer kaybediyor zaten.S24 serisi çıktığında S23 ne kadar indirim almıştı?
13T Pro kullaniyorum, fp olarak en iyi seçeneklerden biri. Ben memnunum.Xiaomi den uzak durun derim adını neredeyse kimse bilmezken kullandım mi 4 ile tanıştım şimdi ise 13t var arayüz berbat
Fp olarak evet iyi telefon laf söylemem benim şikayetim arayüz iyi değil arkadaşım 37 yaşındayım yıllardır telefon bilgisayar anlıycan elektronik ile içli dışlıyım xiaomi mi 4 çıktığın da alıp kullandım adı bilinmezken arayüzü hep bozdular13T Pro kullaniyorum, fp olarak en iyi seçeneklerden biri. Ben memnunum.
Arada açılıyor zaten 1 ay bitti en kötü 3 ay kapalı kalır 8+8 ay açık kalır zaten bu süre içinde garanti açılırÇok doğru söylemişsin 12/256 olmalıydı xiaomi ram hafıza veriyor berbat bir arayüz ile birlikte
Mesaj otomatik birleştirildi:
s24 ultra server kaydı kapalı
telefon güzel ama ben nokia 3310 dan devam1.000 TL kuponu kullanın. Bu fiyat bandında rakipsiz bir telefon.
Samsung Galaxy S24 FE 128 GB Gri Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy S24 FE 128 GB Gri Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
yd 750$ kadar düştü.(ırakta)Bilmiyorum ama s24 ultra ilk çıktığında 1200 dolardan çıktı şu an 1000 dolar. Tl olarak değer kaybetmemiş diye bakmamak lazım ocak 2024te dolar 29.5tu şimdi 35.5. Tlnin kendisi değer kaybediyor zaten.
Sonuç olarak 800 dolara kadar geriler s24u bizdeki fiyatı da 50-52bin olur. Eğer tl/dolar aynı kalırsa.
Irak piyasasını takip ediyorum ben de ama tax free falan yok diye yazmadım. Tax free geri alınınca neredeyse aynı paraya geliyor avrupadan alınanla aralarında 50-100 dolar oynuyor. Ama avrupada 800ün altını göremez çünkü stok ona göre geliyor. Irakta, gürcistanda, Kıbrıs'ta falan stok fazlası kalıyor mecbur düşürüyorlar. Avrupada 15 pro max zor bulunur halde şu an 16 pro max var sadece çünkü bilinçli ithalat yapıyorlar.yd 750$ kadar düştü.(ırakta)
s25 ultra beklentimi mi karşılamaz ise o zman s24 ultra alıp geçerim
ona bakarsan en fazla 30kya s24 ultra alırsın server kayıtlıKaçakçıda
14t pro nerde 18kOnun server kaydi var, onla beraber 30u geçiyor.
14T Pro'da 700 liraya direnc kaydı yap gec 19kya isi bitirirsin.
14t pro nerde 18k
Hocam server kapalıymış alacaktım eşimeona bakarsan en fazla 30kya s24 ultra alırsın server kayıtlı
S23 pek düşmedi diye hatırlıyorum ama çok popülerdi s24 o kadar popüler değil.S24 serisi çıktığında S23 ne kadar indirim almıştı?