Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S24 FE 23.999 TL

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Xiaomi kullanan arkadaşlar yazılım kalitesi ve stabiliteyi fazla aramıyor herhalde. 4 defa en üst segment cihazlarını kullandım. Hepsinin yazılımları bana göre berbatlar. Frame düşmeleri, uyumluluk problemleri vs çok saçma sorunları vardı. Performans ve özellik açısından dolu dolular ona lafım yok ama her cihaza custom rom kurup adam ediyordum. Artık uğraşmaktan sıkıldım. Sürekli oyun oynamalık bir cihaz aramıyorsanız Samsung s24fe alınır güzel cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

icloud icat edilmeden önce insanlar
Yazdığınıza örnek olarak cihazımda 207 uygulama kurulu. 8 bin fotoğraf ve 456 adet video bulunuyor. iCloud la beraber kullandığım için cihazımda 45gb boş yer bulunuyor. Kullanmasını bilene cloud nimettir.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Xiaomi kullanan arkadaşlar yazılım kalitesi ve stabilitiye fazla aramıyor herhalde. 4 defa en üst segment cihazlarını kullandım. Hepsinin yazılımları bana göre berbatlar. Frame düşmeleri, uyumluluk problemleri vs çok saçma sorunları vardı. Performans ve özellik açısından dolu dolular ona lafım yok ama her cihaza custom rom kurup adam ediyordum. Artık uğraşmaktan sıkıldım. Sürekli oyun oynamalık bir cihaz aramıyorsanız Samsung s24fe alınır güzel cihaz.
Xiaomiyi alıp her sene model değiştireceksen iyi ama 1.5 2 seneden itibaren normal kullanıcı için ölüyor cihaz ya rom falan atacaksın ya da değiştireceksin hangi segment olduğu fark etmeksizin

Yazdığınıza örnek olarak cihazımda 207 uygulama kurulu. 8 bin fotoğraf ve 456 adet video bulunuyor. iCloud la beraber kullandığım için cihazımda 45gb boş yer bulunuyor. Kullanmasını bilene cloud nimettir.
Aynen öyle 128 gb ip 16 alırken şüpheliydim yetmez mi acaba diye icloud sayesinde halen benimde boş 50 gb civarı alanım var yaklaşık 1.7k video olmasına rağmen

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,387
İsim
Diyarhan
Fp olarak evet iyi telefon laf söylemem benim şikayetim arayüz iyi değil arkadaşım 37 yaşındayım yıllardır telefon bilgisayar anlıycan elektronik ile içli dışlıyım xiaomi mi 4 çıktığın da alıp kullandım adı bilinmezken arayüzü hep bozdular
Miui zaten kötü bir arayüz. Yeni bir arayüz yaptılar o da kötü. Bugün yazılım arayüz ile iyi 1 elin parmağı kadar firma var.

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat Geri
Xiaomi yerine Oppo, Honor, Huawei(madem custom romla uğraşıyoruz bari apk kurmakla uğraşalım ki app galleryde her şey var açıkçası apk kurmakla çok didişmezsiniz) veya Nothing almak daha mantıklı. Çünkü UX/UI konusunda çok daha iyiler. Samsungdan da iyi olduğu kanaatindeyim kullandığım kadarıyla.

Yapay zekası için alırsınız bu telefonu. Telefonla aşırı derecede işiniz yoksa, iyi fotoğraf çekmek istiyorsanız güzel telefon. Oyun oynatır mı, orası muamma. 12gb ram standart gelmeli. 256gb depolamaya çok ihtiyacınız olmayabilir, 128 bana hala fazla bile geliyor

Ek olarak sosyal medyaya fotoğraf yükleme konusundaki sıkıştırma sorununu da samsung çözdüğnü söylüyor deneyenler de evet çözmüş diyor 24 Ultra için. Diğer telefonlarda bulamayacağınız bir şey bu olur, bu fiyata da iphone yok zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Buğra Aykaç
Bu telefon alınmaz diyen arkadaşlara söylüyorum hangi telefonları alalım söyleyebilir misiniz acaba?

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert kaan benek
Ona bakarsak 25k ya da S24 Ultra alırız kaçak
25kya hiç bi yerde bulamazsın 29 gelişi şu an

Ağustosta 24 ultra aldım yd. 29k ya 5 k ya server yaptım. Hiç bir problem yok

Top Bottom