bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 572
Alınır kesinliklemobil oyunculukla işim yok alinir mi ?
Alınır kesinliklemobil oyunculukla işim yok alinir mi ?
Bir araba düşün o arabadaki motorun kalitesi ne kadar önemliyse telefondaki yazılım da bir o kadar önemlidir
Hayirli olsun güle güle kullan ben de almayi düsünüyorum nereden aldiniz acaba25kya hiç bi yerde bulamazsın 29 gelişi şu an
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ağustosta 24 ultra aldım yd. 29k ya 5 k ya server yaptım. Hiç bir problem yok
Neyse kavga etmeyelim tamam siz bilirsiniz o zamanGündelik kullanıcı için sorun olacak bir şey değil, eğe büyükannene alacaksan yazılım önemli.
mobil oyunculukla işim yok alinir mi ?
Valla A55 ile bunun arasında gidip geliyordum, su an kullandığım telefon redmi 9. Ve evet biraz uzun ömürlü olmasını isterimİşlemci, ram ve depolama cihazı kaç yıl kullanacağını belirleyen temel unsurdur bu yüzden daha uzun ömürlü telefon istiyorsan alınmaz.
Mesele malzeme kalitesi güzel ancak kılıf takınca hiç bir farkı kalmıyor, bir de ekranı morlaştırılmış yani siyah değil. Çerçeveleri de çok kalın.
Hocam tanıdığımız getirtip alanyadaysanız ayarlayabilirimHayirli olsun güle güle kullan ben de almayi düsünüyorum nereden aldiniz acaba
Güvenilir bulursanız sahibinden bakınHocam tanıdığımız getirtip alanyadaysanız ayarlayabilirim
Nigdedeyim hocamHocam tanıdığımız getirtip alanyadaysanız ayarlayabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güvenilir bulursanız sahibinden bakın
Gelecekten bildiriyorum s25 düz 46500₺ en ucuzu , hem de 128 gb , baya kötü tahminde bulunmuşsunuzS24 serisi çıktığında S23 ne kadar indirim almıştı?