Neler Yeni

JBL T500BT alınır mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
200tlye 2. el alıcam. Değer mi? Aslında kulak içi kulaklık arıyordum. Arkadaşımın gazlamasıyla bu kulaklığı almaya karar verdim. Kendisinde var ve sesi çok hoşuma gitti. Beyaz modelini alıcam.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
200tlye 2. el alıcam. Değer mi? Aslında kulak içi kulaklık arıyordum. Arkadaşımın gazlamasıyla bu kulaklığı almaya karar verdim. Kendisinde var ve sesi çok hoşuma gitti. Beyaz modelini alıcam.
Bende de beyaz olanı var. 2 yılı aşkın kullanıyorum. Nokta sıkıntısı olmadı. Aşırı memnunum. düşünme al gitsin direk.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de beyaz olanı var. 2 yılı aşkın kullanıyorum. Nokta sıkıntısı olmadı. Aşırı memnunum. düşünme al gitsin direk.
Dostum dışarıya ses veriyor mu ? Dolmuşta yanımdaki insanın hihat ve snare duymasını istemem :) Zaten maks %80 ses seviyesinde kullanırım.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
Dostum dışarıya ses veriyor mu ? Dolmuşta yanımdaki insanın hihat ve snare duymasını istemem :) Zaten maks %80 ses seviyesinde kullanırım.
Yüzde 80 seviyesinde kimse bir şey duymaz merak etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulak agritiyor
6 saatlik otobüs yolculuğunda kullanıyorum sıklıkla. 6 saat içinde 2-3 kez çıkarma ihtiyacı duydum. Gözlüklü bir insan olduğum halde kulağımın ağrıdığına 2-3 saat sonra şahit oldum. Ağrıtıyor alınmaz denecek kadar kulak ağrısı yok.

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Yüzde 80 seviyesinde kimse bir şey duymaz merak etme.

6 saatlik otobüs yolculuğunda kullanıyorum sıklıkla. 6 saat içinde 2-3 kez çıkarma ihtiyacı duydum. Gözlüklü bir insan olduğum halde kulağımın ağrıdığına 2-3 saat sonra şahit oldum. Ağrıtıyor alınmaz denecek kadar kulak ağrısı yok.
hocam bende var takiyorum 30 dakka geciyor gecmiyor kulagim yok oluyor ,benim kulaklar biraz oversized belki ondardir

hocam bende var takiyorum 30 dakka geciyor gecmiyor kulagim yok oluyor ,benim kulaklar biraz oversized belki ondardir
max 1saat

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin

max 1saat
Benim kulaklar küçük diyebilirim. Onun farkı olabilir evet. Bir de kıkırdak farkı oluyor diye biliyorum.

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Benim kulaklar küçük diyebilirim. Onun farkı olabilir evet. Bir de kıkırdak farkı oluyor diye biliyorum.
dogrudur razer kraken de kullaniyorum onda agri 3-4 saaat sonunda basliyor

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Uzun kullanımda kulak acıtıyor, bozulursa teknik servis tamir yapmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
Hayır alınmaz, belli bir kullanımdan sonra sağ veya sol kulaklık bozuluyor. Anker markasına bakmanı öneririm.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Uzun kullanımda kulak acıtıyor, bozulursa teknik servis tamir yapmıyor.
Kulağımı çok acıtacağını sanmıyorum. Kulaklarım küçük. Alma amacım sadece dolmuşta 20-30 dakikalık yolculuklarda kullanmak olucak. Yani ağrıtsa bile çok fazla takmayacağım.
Hayır alınmaz, belli bir kullanımdan sonra sağ veya sol kulaklık bozuluyor. Anker markasına bakmanı öneririm.
Sıfır almıyorum. 2. el piyasasında bulunduğum bolgede satışı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
Kulağımı çok acıtacağını sanmıyorum. Kulaklarım küçük. Alma amacım sadece dolmuşta 20-30 dakikalık yolculuklarda kullanmak olucak. Yani ağrıtsa bile çok fazla takmayacağım.

Sıfır almıyorum. 2. el piyasasında bulunduğum bolgede satışı yok.

Her türlü önermiyorum. Sıkıntılı kulaklık, hakkında araştırma yaparsan detaylı anlarsın.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Her türlü önermiyorum. Sıkıntılı kulaklık, hakkında araştırma yaparsan detaylı anlarsın.
Gezdiğim forumlarda alınır vb demişler. O yüzden almaya yoneldim. Sorunu tam olarak nedir? Biraz açar mısınız?

Top Bottom