Neler Yeni

JBL T500BT Almalı Mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Bilgisayarda kurgu montaj yaparken, müzik dinlerken vs kullanmak için bir kablosuz kulaklık istiyorum. Oyunda oynarım ama gecikme süresi vs kafaya takan biri değilim, zaten online pek girecek vaktim olmuyor. Sizce almalı mıyım? Ne dersiniz? Bu daha iyi dediğiniz bir şey varsa o fikrede açığım.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
500BT iyidir (y)

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
Kullanıyorum ve memnunum sorun varsa alabilirim.

ventioNN

80+ Platinum
kullanıpta memnun olmayan çok az insan vardır.öneririm bende.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
Bir tek sorunu var sorun değil aslında ama bazen rahatsız ediyor mesela dizi izliyorsun o an çok duygusal ya da sahnede hiç ses gibi düşün bi cızırtı geliyor sonra gidiyor direk. İnş sadece bende olmuyordur :)

Bir tek sorunu var sorun değil aslında ama bazen rahatsız ediyor mesela dizi izliyorsun o an çok duygusal ya da sahnede hiç ses gibi düşün bi cızırtı geliyor sonra gidiyor direk. İnş sadece bende olmuyordur :)
Yorumu okuyunca bir bakayım dedim ama cızırtı değil de bir nevi çınlama mı desek :D 1.5-2 sn kadar süren...
Bilgisayarda kurgu montaj yaparken, müzik dinlerken vs kullanmak için bir kablosuz kulaklık istiyorum. Oyunda oynarım ama gecikme süresi vs kafaya takan biri değilim, zaten online pek girecek vaktim olmuyor. Sizce almalı mıyım? Ne dersiniz? Bu daha iyi dediğiniz bir şey varsa o fikrede açığım.

Şarj süresi, bas, ses seviyesi vs yönünden çok memnunum. Ayrıca telefon görüşmeleri için de kullanıyorum mikrofor yönünden de gayet başarılı. Yalnız ben tune 600btcn öneriyorum. Geçenlerde bir arkadaş aldı. Gürültü engelleme tarzında yeni bir özellik eklenmişti galiba. Benim daha çok hoşuma gitmişti. Belki çok bir farkı yoktur ama komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş :D

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
Yorumu okuyunca bir bakayım dedim ama cızırtı değil de bir nevi çınlama mı desek :D 1.5-2 sn kadar süren...
Evet o tarz bir şey oluyor fark edilmiyor fazla odaklanmak lazım :D Ama bence yüzde yüz alınabilir bir kulaklık ben çok memnunum şarj süresi olsun basları olsun her şeyinden.

Şarj süresi, bas, ses seviyesi vs yönünden çok memnunum. Ayrıca telefon görüşmeleri için de kullanıyorum mikrofor yönünden de gayet başarılı. Yalnız ben tune 600btcn öneriyorum. Geçenlerde bir arkadaş aldı. Gürültü engelleme tarzında yeni bir özellik eklenmişti galiba. Benim daha çok hoşuma gitmişti. Belki çok bir farkı yoktur ama komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş :D
Ayrıca bir ekleme yapayım tune 600btcn modelinde istenirse kablo ile kullanım özelliği mevcut. Oyun vs oynarken gecikme engellenmesi amacıyla.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
Ayrıca bir ekleme yapayım tune 600btcn modelinde istenirse kablo ile kullanım özelliği mevcut. Oyun vs oynarken gecikme engellenmesi amacıyla.
Arada 2 kata yakın bir para farkı bence gereksiz ama tabi ki de kullanıcı yorumu . Gürültü engelleme güzel bir özellik ama kulaklıkta son ses bir şey açınca zaten ses duymuyorsunuz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
Peki şarjı ne kadar süre gider? Ben çok kısa deneyebilmiştim ses kalitesi iyi gelmişti banada.
Yanıtlayan herkese teşekkür ederim.
Sarjı 16 17 saat gidebiliyor ve hızlı sarj desteği var 5 dakika hızlı sarj edince 1 saat götürüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Güzel öyleyse gayet. Zaten beğendiğim bir üründü, fikir almak istedim. Sipariş veriyorum herkese tekrar teşekkürler.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
Top Bottom