Jbl t500bt bilgisayar kullanımında sorun

Ardacyg

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi günler öncelikle dün aldıgım jbl t500bt blutoeth kulaklığımı bilgisayara bağladığım da aynı anda mikrofon ve kulaklık çalışmıyor örneğin youtube dan herhangi bir video açtığımda discord daki herhangi bir ses kanalına bağlandıgımda aniden youtoubun sesi kesılıyor ve mikrofonum dc dan çalışmaya başlıyor veya discordda aynı şekilde bir arkadaşımla konusmak istediğimde benim sesim ona gidiyor ancak onun sesını ben alamıyorum farklı bir bilgisayarda denedim ama sonuc hep aynı pazartesi online dersim var ve bu sıkıntıyı çözmem lazım yardım ederseniz sevinirim. (not telefonda böyle bir sıkıntı yok farklı)

Knk Şöyle anlatıyım bende T460BT var discordda 2 tür kulaklık giriş ve çıkış aygıtı oluo bende ``Hands-Free`` ve ``Stereo``
Çıkış aygıtı Stereo sa giriş de stereo olacak çıkış aygıtı Hands free ise giriş de hands free olucak benimkine böyle oluo yardımcı olmuşumdur umarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk Şöyle anlatıyım bende T460BT var discordda 2 tür kulaklık giriş ve çıkış aygıtı oluo bende ``Hands-Free`` ve ``Stereo``
Çıkış aygıtı Stereo sa giriş de stereo olacak çıkış aygıtı Hands free ise giriş de hands free olucak benimkine böyle oluo yardımcı olmuşumdur umarım
Ama baze seste bozukluk olabilio ona bende çözüm bulamadım

Bu sorun bende de var ses bozuluyor bilen yok mu ?
T600bt

Discordda mic calısmıyor aynı kulaklıktan var bende de. Hands free sesi robotik onla cok kötü ama ordan gidiyor mikrofon. Bu seri kulaklıkların genel bi problemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,189
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri