GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,261
- Bütçe
- 1500
Dostlar Sizce Hangisi? Spor Ve Müzik Dinlemek İçin Kullanıcam Bass Ve Yüksek Ses Seven Birisiyim. Ses Netliğide Önemli
Yanlış hatırlamıyorsam 520 şarjı en uzun gidendi. Bunların arasında bariz bir ses farkı olduğunu ben düşünmüyorum genelde 520 tercih ediliyor 57 saat şarj süresi vardı uanlış hatırlamıyorsam tabi bu boşta 57 saattir ama kullanımda da çok uzun gidiyorDostlar Sizce Hangisi? Spor Ve Müzik Dinlemek İçin Kullanıcam Bass Ve Yüksek Ses Seven Birisiyim. Ses Netliğide Önemli
Ses Bas Konusunda Tadmin Eder Mi Yoksa Önerin Var Mı 520 Nin Bluetooth Versiyonu Daha Güncelmiş BideYanlış hatırlamıyorsam 520 şarjı en uzun gidendi. Bunların arasında bariz bir ses farkı olduğunu ben düşünmüyorum genelde 520 tercih ediliyor 57 saat şarj süresi vardı uanlış hatırlamıyorsam tabi bu boşta 57 saattir ama kullanımda da çok uzun gidiyor
520bt den bahsediyorum zaten yanlış anlaşılmasın kardeşim ben uzun yazmıyım diye 520 yazdımSes Bas Konusunda Tadmin Eder Mi Yoksa Önerin Var Mı 520 Nin Bluetooth Versiyonu Daha Güncelmiş Bide
520 BT Den Bahsediyorum Bende Anladım Zaten 520BT Dediğini ek bu özelliği varmış diye yazayım dedim520bt den bahsediyorum zaten yanlış anlaşılmasın kardeşim ben uzun yazmıyım diye 520 yazdımbide anker soundcore 10i vardı gallba o da güzeldi bak ama onun hoparlörler dönmüyor boynundayken eğer senin için önemliyse. Test etme imkanın varsa 520bt ye ve anker e bir bak derim
Hepsi yakın performans veriyor bi denesen anlarsın işte varsa imkanın bir teknoloji marketinde dene520 BT Den Bahsediyorum Bende Anladım Zaten 520BT Dediğini ek bu özelliği varmış diye yazayım dedim