Neler Yeni

Jeff Bezos Uzaya Çıktı

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Bugün akşam üzeri J.Bezos yanında 3 kişi ile beraber uzaya çıktı.Düşünüyorum arada bizim ülkedeki milyoner,milyarderlere bakıyorum yaptıkları tek şey TV ye program yapmak.Vizyon farkına bakar mısınız... Bizim ülkenin zenginlerinin uzaya çıkacak maddi gücü olmayabilir ama asıl vurgulamak istediğim vizyon farkı.Elon Musk ve Jeff Bezos dünya piyasasını ellerinin altına aldılar.

Ayrıca Jeff Bezos 10 dakikada uzaya gidip geldi ben 10 dakikada markete gidiyorum gelemiyorum.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
10 dakika 20 saniyede çıktı ve geri geldi hocam 11 dakika değil.
(Kapsülden çıkışı saymıyorum orda çokta uzun olmasa da beklediler.)
Screenshot_1.png

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Bugün akşam üzeri J.Bezos yanında 3 kişi ile beraber uzaya çıktı.Düşünüyorum arada bizim ülkedeki milyoner,milyarderlere bakıyorum yaptıkları tek şey TV ye program yapmak.Vizyon farkına bakar mısınız... Bizim ülkenin zenginlerinin uzaya çıkacak maddi gücü olmayabilir ama asıl vurgulamak istediğim vizyon farkı.Elon Musk ve Jeff Bezos dünya piyasasını ellerinin altına aldılar.

Ayrıca Jeff Bezos 10 dakikada uzaya gidip geldi ben 10 dakikada markete gidiyorum gelemiyorum.
2 dk çıkıp geliyom.

Onurkotlutok05

80+ Gold
olm adam atmosferden çıkmadan geri geldi la

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK

Squex

80+ Silver
Beyler bir dakka annem uydudan anten al dedi 10 dk ya geliyorum

Aware

80+ Silver
E olm aynısını Orkun ışıtmak da yapmadı mı ne vizyon farkı. Gerek yok gündem olma çabaları vs vs. Ayrıca adam tabi elinin altına alacak adam mal varlığıyla ülke satın alır.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
E olm aynısını Orkun ışıtmak da yapmadı mı ne vizyon farkı. Gerek yok gündem olma çabaları vs vs. Ayrıca adam tabi elinin altına alacak adam mal varlığıyla ülke satın alır.
Mal varlığını oturduğu yerden yapmadı herhalde.

Aware

80+ Silver

Alfha13

80+ Silver
10 dakika mı? Öyle zevki mi çıkar? Çıkacaksın, çayını koyacaksın, mangalını yakacaksın.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Keşke elonu'da alıp marsa gitse.
Yeter artık elondan bıktım.
Kripto paraları kendine göre manipüle ediyor artık.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,521
Üyeler
168,144
Son üye
encore35
Top Bottom