Neler Yeni

Jilet gibi sıfır alan traş makinesi öneri

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Yüzümü sıfır almasını istiyorum jilet çok tahriş ediyo ve hergün uğraşmak zor fiyat olarak 1k yı geçmezse iyi olur daha ucuz olup fp dediğiniz ürün varsa oda olur

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gilette'in 3 bıçaklı modelleri var. Onlardan kullandın mı hiç?

cornlov

80+ Bronze
Benim de yüzüm çok hassas,
Makine ile git gel yapınca daha çok kızarıyor. Makine değil ama jilet olarak,
Gilette mac3 turbo veya flexball denemeni öneririm. Traş jeli olarakta Gilette traş jeli hassas, ve traş sonrası nivea tıraş sonrası balsam öneririm. Bu üçü ile yüzün rahatlıcak.
Ayrıca not, traş jileti derideki ölü tabakayı arındırır düzenli olarak doğru kullanırsan yüzündeki farkı bir kaç ayda anlıcaksın

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Yüzümü sıfır almasını istiyorum jilet çok tahriş ediyo ve hergün uğraşmak zor fiyat olarak 1k yı geçmezse iyi olur daha ucuz olup fp dediğiniz ürün varsa oda olur
Sana mükemmel bir tavsiyeyle geldim. Bu bildiğin 0 alıyor, ama benim sana önerim benim de kullandığım https://ty.gl/krhnp87w9w bu traş makinesi olur. İkinci attığımın 3 başlığı var, 1mm 2mm ve 3mm. Başlık takmayınca da 0.1mm oluyor yani sıfırın bir tık üstü şeklinde alıyor ben de öyle kullanıyorum, öneririm.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bic flexy 5 kullanıyodum 5 bıçaklı güzel kesiyo ama sonrasınd yüzüme bşi sürmedim hiç acımaya başladı yüzüm
Benim de yüzüm çok hassas,
Makine ile git gel yapınca daha çok kızarıyor. Makine değil ama jilet olarak,
Gilette mac3 turbo veya flexball denemeni öneririm. Traş jeli olarakta Gilette traş jeli hassas, ve traş sonrası nivea tıraş sonrası balsam öneririm. Bu üçü ile yüzün rahatlıcak.
Ayrıca not, traş jileti derideki ölü tabakayı arındırır düzenli olarak doğru kullanırsan yüzündeki farkı bir kaç ayda anlıcaksın

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Kesinlikle oneblade sıfıra en yakın alan o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular