https://www.medicalpark.com.tr/jinekomasti-nedir/hg-2025Arkadaşlar konu hakkında ne biliyorsanız yazın lütfen ayrıca yakın zamanda ameliyat olmuş bir tanıdığınız vs. varsa süreç hakkında bilgi verir misinz
devlet-özel ücret vs.
internetin hepsini okudum da insanlar ne biliyor merak ediyorumhttps://www.medicalpark.com.tr/jinekomasti-nedir/hg-2025
Geçmiş olsun hocam.
foto atArkadaşlar konu hakkında ne biliyorsanız yazın lütfen ayrıca yakın zamanda ameliyat olmuş bir tanıdığınız vs. varsa süreç hakkında bilgi verir misinz
devlet-özel ücret vs.
Jinekomasti bu şekilde düzelmez.Önce spor yap haftada 2-3 gün göğüs çalıştır düzgünce beslen düzelir biraz
Düzelir derken şekil olarak toplar biraz bende de var spor yapınca biraz toparladıJinekomasti bu şekilde düzelmez.
Cerrahi müdahale gerekir.
Sende yağ kısmı toparlamıstır hocam jinekomasti de memede kist oluşur çoğunlukla.Düzelir derken şekil olarak toplar biraz bende de var spor yapınca biraz toparladı
dostum bende var küçükken yediğin çok fazla süt ve süt ürünü ve tavuk yemeden kaynaklı hormon bozukluğudur vücut bi süre testesteron yerine östrojen (kadınlık hormonu ) salgılar bu yüzden göğüs dokuları yağ üretmeye başlar ve büyür. Şikayetleri hem meme ucu şişkinliği hem de gögüs bölgesindeki büyümedir. göğüs uçları soğuk havada ve üşüyünce büzülür normal erkek memesi gibi olur sıcakta da tam tersi şişer çirkin bir görüntü verir. Çok kolay bi ameliyatı var 20 dk sürüyor anestezi uygulanıyor kuzenim oldu sadece ameliyattan sonraki 1 2 gün çıtırdan ağrı çekiyosun sonrası kolay hemen iyileşen bir bölge olduğu için çok sıkıntılı geçmiyor. ben de olmayı düşünüyorum bendeki çok ileri seviye değil sadece meme uçlarım şişip iniyor ilk fırsatta olucam sen de korkmadan olabilirsin dostum ameliyattan sonra sağlıksız beslenme ve 1 2 ay düzenli göğüs çalış yeterliArkadaşlar konu hakkında ne biliyorsanız yazın lütfen ayrıca yakın zamanda ameliyat olmuş bir tanıdığınız vs. varsa süreç hakkında bilgi verir misinz
devlet-özel ücret vs.
ameliyat harici düzelmez sadece göğsündeki yağ oranı azalırÖnce spor yap haftada 2-3 gün göğüs çalıştır düzgünce beslen düzelir biraz