Sanırım ekranı yan tutarken falan aim ayarlamada kullanılıyor.j,roskop video çekerken telefonu sabit tutan şey değil mi?
Hayır knk mobilde araba yarış yaptığını ve direksiyonu telefon olarak düşün hani sağa sola çevirince dönüyordu ya aynı mantıkj,roskop video çekerken telefonu sabit tutan şey değil mi?
Sanırım ekranı yan tutarken falan aim ayarlamada kullanılıyor.
teşekkürelrHayır knk mobilde araba yarış yaptığını ve direksiyonu telefon olarak düşün hani sağa sola çevirince dönüyordu ya aynı mantık
Telefonun içindeki jiroskoptan mı bahsediyorsun?Bir anda jiroskop bozuldu pubgm de bir şey olmuşmudur ?
Knk bu sorun bı kez daha tekrarlanırsa jiroskopunu sıfırla hata büyük ihtimalle geçerBir anda jiroskop bozuldu pubgm de bir şey olmuşmudur ?
Deprem olma olasılığı çok yüksek dikkatliBir anda jiroskop bozuldu pubgm de bir şey olmuşmudur ?
Evet pubgm yi biliyorsanız bilirsiniz zaten telefonu hareket ettirdiğimizde ekranda hareket ediyor açık olmasına rağmen 10 saniyeliğine kullanamadım.Telefonun içindeki jiroskoptan mı bahsediyorsun?
Knk jiroskopu nasıl sıfırlayacağım.Knk bu sorun bı kez daha tekrarlanırsa jiroskopunu sıfırla hata büyük ihtimalle geçer
Dostum hiç kullanamadım telefonun sensörleriyle alakalı bir sorun olmuşmudur diye soruyorum.Tövbe estağfurullah derdine bak.
Knk telefonunun marka modeli ney ben de pubg de dürbünde jiro kullanıyorum telefon markasına göre değişiyor ayarlariEvet pubgm yi biliyorsanız bilirsiniz zaten telefonu hareket ettirdiğimizde ekranda hareket ediyor açık olmasına rağmen 10 saniyeliğine kullanamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk jiroskopu nasıl sıfırlayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum hiç kullanamadım telefonun sensörleriyle alakalı bir sorun olmuşmudur diye soruyorum.
Bende arasıra oluyor sonra düzeliyor.jiroskop kullanan bütün arkadaşlarımda da takılma oluyormuşBir anda jiroskop bozuldu pubgm de bir şey olmuşmudur ?