Neler Yeni

Jled1 girişine rgb led şerit Bağlayabilirmiyim ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Anakartımdaki Jled1 girişine herhangi bir rgb ledi bağlayabilirmiyim eğer bağlanıyorsa Mystic light ile kontrol edebilirmiyim
Anakartım :A320M Pro-vh plus

cnut

80+ Bronze
Normalde bağlanıyor fakat dişlerine bakman lazım bende mesela bir tane RGB led var fakat dişleri uymadığı için takamıyorum.
Mystic Light kontrol etme olayı ise MSI'ın Ledlerinde geçerli olur diye tahmin ediyorum.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Evet dostum, 12 V, 4 pinli RGB LED şeritleri veya fanları takabiliyorsun ve Mystic Light'tan kontrol edebiliyorsun.
Yalnız o anakartta tamamen RGB'nin destekleneceğini sanmıyorum, Mystic Light'a girdiğinde renk ve efekt seçeneklerin sınırlı olabilir, haberin olsun.
Normalde bağlanıyor fakat dişlerine bakman lazım bende mesela bir tane RGB LED var fakat dişleri uymadığı için takamıyorum.
Mystic Light kontrol etme olayı ise MSI'ın Ledlerinde geçerli olur diye tahmin ediyorum.
Sendeki ARGB'dir de ondan, 3 pin'li olanlardan mı bahsediyorsun?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet dostum, 12 V, 4 pinli RGB LED şeritleri veya fanları takabiliyorsun ve Mystic Light'tan kontrol edebiliyorsun.
Yalnız o anakartta tamamen RGB'nin destekleneceğini sanmıyorum, Mystic Light'a girdiğinde renk ve efekt seçeneklerin sınırlı olabilir, haberin olsun.

Sendeki ARGB'dir de ondan, 3 pin'li olanlardan mı bahsediyorsun?
Hayır hocam şu girişten bahsediyorum

1598036385227.png

Birde benim anakartımda G R B yazmıyor R yazan yerde S yazıyor birde 12V yazıyor en başta

Top Bottom