Neler Yeni

Johnny Depp İstanbul'a Geliyor!

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ünlü Hollywood yıldızı, konser vermek için 2 günlüğüne İstanbul’a geliyor. Johnny Depp’e üyesi olduğu “Hollywood Vampires” grubundan Alice Cooper ve Joe Perry de eşlik edecek. 10 Haziran 2023’teki konserin biletleri yakında satışa çıkıyor.

Konser biletleri rekor kırabilir mi?​

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Johnny Depp için değil de Alice Cooper ve Joe Perry için giderim. İkisi de rock dünyası için çok önemli insanlar, canlı izlemek aşırı iyi olur.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Ünlü Hollywood yıldızı, konser vermek için 2 günlüğüne İstanbul’a geliyor. Johnny Depp’e üyesi olduğu “Hollywood Vampires” grubundan Alice Cooper ve Joe Perry de eşlik edecek. 10 Haziran 2023’teki konserin biletleri yakında satışa çıkıyor.

Kırar.
He ama Jack Sprarrow kostümüyle gelsin gelsin :D
Nereye gelir acaba, Cemil Topuzlu muhtemel popüler bir lokasyon (Eski TRT İstanbul Radyosu yanı)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Büyük ihtimal Küçükçiftlik Park'ta olur konser. Çoğu büyük konser orada oluyor.
Hiç görmedim valla olabilir bi kere Cemil Topuzluya gitmistim zaten alanda yetmez Cemil Topuzluda

tadic.0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Serhat Yılmaz
İstanbul'da olsam giderdim de malesef İstanbul'da yaşamıyorum. Birde Jack Sparrow kostümü giyse mükemmel olur.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

Kırar gibi, çünkü tr de son zamanlarda konserler çok arttı ve giden sayısı çok fazla. Dandirik rapçilerin konserine bile 30 k kişi gidiyor

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX

çok pahlı olucak ya

Top Bottom