Joker-Game OVER Albümü Nasıl Olmuş ?

Joker çok ağır bir Eminem dinleyicisi ve flowlarından ilham alıyor diyebiliriz. Eminem'de tatatatat konuşmayı seviyor. Joker'de öyle. İkisinin de ani flow değişiklikleri var genelde parçalarda. 2'si bir şarkı yapsa uyyyyyyy :D Ah keşke.

Ama şöyle bir şey de var. Bu sıralar çok irdelemeye başladı herkesi. Çok tepki çekiyor. İnsanları rahatsız ediyor. Bence kemik olmayan kitle dağılmaya başlayacak. DAĞILSINLAR :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turkish Nightmare'da Hayki'yi hiç beğenmedim. Bence Hayki'nin yeri nakarat olmamalıydı. Akıp geçmeliydi verse'te. Ama Hayki çok tarz değiştirdi ve değiştirmeye devam edeceğini kendi söyledi. Artık bu tarz dinleyeceğiz gibi Hayki'yi.
Farklılıklar iyidir :) Bence Motive'nin önü açık, iyi bir rapçi olacağını düşünüyorum

Joker çok ağır bir Eminem dinleyicisi ve flowlarından ilham alıyor diyebiliriz. Eminem'de tatatatat konuşmayı seviyor. Joker'de öyle. İkisinin de ani flow değişiklikleri var genelde parçalarda. 2'si bir şarkı yapsa uyyyyyyy :D Ah keşke.
Zor ama YER YERİNDEN OYNAMADI MI BEE

Farklılıklar iyidir :) Bence Motive'nin önü açık, iyi bir rapçi olacağını düşünüyorum

Zor ama YER YERİNDEN OYNAMADI MI BEE
Bence baneva daha iyi. Ama motivenin kalemi de çok sağlam. Gelecekte Rez alın motive ve baneva en iyi rapçiler olacak

Ben Baneva'yı beğenmiyorum. Şarkılarında sanki "ben yapabiliyorum bakın" der gibi herşeyden tutam tutam kullanıyor ama çok yapmacık oluyor. Flowu akıcı gelmiyor bana çok kesintili çok sallantılı. Ama Motive iyidir :)

Geri