haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,564
Eskiden belli kişilere diss atıyordu. Şuan aklına gelecek herkeseHocam Jokerin Tarzı o. Diss Şeklinde Yapıyor Zaten Genellikle
Eskiden belli kişilere diss atıyordu. Şuan aklına gelecek herkeseHocam Jokerin Tarzı o. Diss Şeklinde Yapıyor Zaten Genellikle
Hocam bence böyle olmalı zaten. Rap dediğin battledır. Diss atmadan rap olmaz benceEskiden belli kişilere diss atıyordu. Şuan aklına gelecek herkese
Farklılıklar iyidirAma şöyle bir şey de var. Bu sıralar çok irdelemeye başladı herkesi. Çok tepki çekiyor. İnsanları rahatsız ediyor. Bence kemik olmayan kitle dağılmaya başlayacak. DAĞILSINLAR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Turkish Nightmare'da Hayki'yi hiç beğenmedim. Bence Hayki'nin yeri nakarat olmamalıydı. Akıp geçmeliydi verse'te. Ama Hayki çok tarz değiştirdi ve değiştirmeye devam edeceğini kendi söyledi. Artık bu tarz dinleyeceğiz gibi Hayki'yi.
Zor ama YER YERİNDEN OYNAMADI MI BEEJoker çok ağır bir Eminem dinleyicisi ve flowlarından ilham alıyor diyebiliriz. Eminem'de tatatatat konuşmayı seviyor. Joker'de öyle. İkisinin de ani flow değişiklikleri var genelde parçalarda. 2'si bir şarkı yapsa uyyyyyyyAh keşke.
Joker Hidra'yı beğendiğini kendi de söylüyor. Bilemiyorum. Kavgayı da duymamıştım. Seni 2013'e götüreyimiyide imkansız gibi bir şey onlar kavgalı diye biliyorum. Jokerin kavgalı olmadığı kaldımı bilmiyorum.
Bence baneva daha iyi. Ama motivenin kalemi de çok sağlam. Gelecekte Rez alın motive ve baneva en iyi rapçiler olacakFarklılıklar iyidirBence Motive'nin önü açık, iyi bir rapçi olacağını düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zor ama YER YERİNDEN OYNAMADI MI BEE
Ezhelin freede kolayca ezerim demesi komik geldi.Hocam bence böyle olmalı zaten. Rap dediğin battledır. Diss atmadan rap olmaz bence
Hocam biri hidraya diss atsa da hidra ortalığı bir yaksa.Hidranın Sinirli halini özledikJoker Hidra'yı beğendiğini kendi de söylüyor. Bilemiyorum. Kavgayı da duymamıştım. Seni 2013'e götüreyimhttps://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TDa1NDWvzE02YPTiPLw8sShVoSyxCABmIghU&q=çare+var&oq=çare+var&aqs=chrome.1.0j46j0l5j69i61.2412j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Motive daha üretken bence, baneva yapar da dinlemez miyiz?Bence baneva daha iyi. Ama motivenin kalemi de çok sağlam. Gelecekte Rez alın motive ve baneva en iyi rapçiler olacak
Şuan ki ezhel jokerin karşısına çıkarsa joker tokatlar. Ais zamanları belki kazanabilirdi ancak şuan kazanması imkansızEzhelin freede kolayca ezerim demesi komik geldi.
Ufff çok iyiArkadaşlar Jokerin Yeni Çıkan Albümü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? Nasıl Olmuş ?
Banevanın şarkı klibi çok iyi değil miydi ? Dünya standartlarındaydı benceMotive daha üretken bence, baneva yapar da dinlemez miyiz?