Joker-Game OVER Albümü Nasıl Olmuş ?

Dostum konudan bağımsız fakat neden bir cümle yazarken bütün kelimelere büyük harf ile başlıyorsun?
Bu bütün konularda dikkatimi çekti.
Alışkanlık olmuş hocam elim shifte gidiyor.Bende anlamadım farketmeden yazıyorum.Dikkat edeceğim artık

şunu izliyorum şuan sağlam olmuş albüm
Türkçe Rap'e Dair her şey kanalı bu şarkı üzerinden video atarsa onu kesinlikle izle. Adam rapin R'sinden P'sine herşeyine hakim ve muazzam dikkatli bir dinleyici. Ben kendisine bayılıyorum. Çok iyi takip ediyor, herşeye hakim, herkesin geçmişine, yaptığı işe falan. Bayılıyorum kendisine.

Bana göre en iyisi Problem di, bir kıvılcım yeter de sesi çok tiz geldi

Şuan tek isteğim Joker'in Hidra'yla feat yapması. Battle Rap'i yapan tek 2li.

Bana göre en iyisi Problem di, bir kıvılcım yeter de sesi çok tiz geldi
Hocam bana da en iyisi kıvılcım yeter gibi geldi.Şarkı akıyor mübarek.Jokerin kalemi çok sağlam

Türkçe Rap'e Dair her şey kanalı bu şarkı üzerinden video atarsa onu kesinlikle izle. Adam rapin R'sinden P'sine herşeyine hakim ve muazzam dikkatli bir dinleyici. Ben kendisine bayılıyorum. Çok iyi takip ediyor, herşeye hakim, herkesin geçmişine, yaptığı işe falan. Bayılıyorum kendisine.
Taner Saygı-Furkan Ergene- Türkçe Rap'e Dair Her Şey :)

Ama şöyle bir şey de var. Bu sıralar çok irdelemeye başladı herkesi. Çok tepki çekiyor. İnsanları rahatsız ediyor. Bence kemik olmayan kitle dağılmaya başlayacak. DAĞILSINLAR :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayayayayay ne diyosun sen yaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turkish Nightmare favorim akıyodu nakarat
Turkish Nightmare'da Hayki'yi hiç beğenmedim. Bence Hayki'nin yeri nakarat olmamalıydı. Akıp geçmeliydi verse'te. Ama Hayki çok tarz değiştirdi ve değiştirmeye devam edeceğini kendi söyledi. Artık bu tarz dinleyeceğiz gibi Hayki'yi.

Ama şöyle bir şey de var. Bu sıralar çok irdelemeye başladı herkesi. Çok tepki çekiyor. İnsanları rahatsız ediyor. Bence kemik olmayan kitle dağılmaya başlayacak. DAĞILSINLAR :D
Bırak Dağılsınlar.Biz jokeri hiç bir zaman clublarda kafa sallayalım diye dinlemedik

Geri