RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,603
Ben pek beğenmemiştim ama klip iyiydi benim kişisel görüşümle ilgiliydi buBanevanın şarkı klibi çok iyi değil miydi ? Dünya standartlarındaydı bence
Ben pek beğenmemiştim ama klip iyiydi benim kişisel görüşümle ilgiliydi buBanevanın şarkı klibi çok iyi değil miydi ? Dünya standartlarındaydı bence
Jokerin Yanına Bir Kişi Lazım.Hidra Şehinşah gibi. Gönül ister Allame Olsun Ama Olmaz Gibime Geliyor. Hayki veya Hidrayla Feat Atarsa Ortalığı yakarlar (Deftank da olabilir )Ufff çok iyi
HighTech'te bi salladı zaten ortalığı. Ben dedim aha yılan uyandı.Jokerin Yanına Bir Kişi Lazım.Hidra Şehinşah gibi. Gönül ister Allame Olsun Ama Olmaz Gibime Geliyor. Hayki veya Hidrayla Feat Atarsa Ortalığı yakarlar (Deftank da olabilir )
Hidra olursa aman yarabbiJokerin Yanına Bir Kişi Lazım.Hidra Şehinşah gibi. Gönül ister Allame Olsun Ama Olmaz Gibime Geliyor. Hayki veya Hidrayla Feat Atarsa Ortalığı yakarlar (Deftank da olabilir )
Adam 6 yıldır. Doğru düzgün free yapmıyor. Free aklına gelenleri söylemek değil. Bu arada ig'de primci diyenler çıkmış..Şuan ki ezhel jokerin karşısına çıkarsa joker tokatlar. Ais zamanları belki kazanabilirdi ancak şuan kazanması imkansız
Solo iyi takılıyo bu albümden sonra farklı tarzda şarkı yapsa çok daha iyi olurJokerin Yanına Bir Kişi Lazım.Hidra Şehinşah gibi. Gönül ister Allame Olsun Ama Olmaz Gibime Geliyor. Hayki veya Hidrayla Feat Atarsa Ortalığı yakarlar (Deftank da olabilir )
Bide p7 çıksa. p7de Geri Toparlanıp ortalığı yakacak. Kalemi Bu aralar fenaTek bir cümle ile albümü açıklayayım;
Jokzilla geri dönüyo- döndü.
Yeni Bir Neden, Son Kale,DepresyonJokerin Yanına Bir Kişi Lazım.Hidra Şehinşah gibi. Gönül ister Allame Olsun Ama Olmaz Gibime Geliyor. Hayki veya Hidrayla Feat Atarsa Ortalığı yakarlar (Deftank da olabilir )
O arkadaş biraz boş yapmış gibi.Adamın rap tarzı bu Normal değil mi ?Adam 6 yıldır. Doğru düzgün free yapmıyor. Free aklına gelenleri söylemek değil. Bu arada ig'de primci diyenler çıkmış..
Alıntıyı görüntüle
O sayfanın kitlesi khontkarcı vs.olduğu için normal,diğer sayfalarda çoğu kişi beğenmişAdam 6 yıldır. Doğru düzgün free yapmıyor. Free aklına gelenleri söylemek değil. Bu arada ig'de primci diyenler çıkmış..
Alıntıyı görüntüle