Jordan One Take 4 Siyah ₺1.699,99

Beyler bu alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da güzel. Sizce günlük kullanım için hangisi uygun?

Nike air flight lite mid günlük kullanım için uygun olan ayakkabı görüntüsü de şık, jordan one take 4 üst kısmını ben sevmiyorum ayrıca günlük kullanım için pek uygun değil.

Nike air flight lite mid günlük kullanım için uygun olan ayakkabı görüntüsü de şık, jordan one take 4 üst kısmını ben sevmiyorum ayrıca günlük kullanım için pek uygun değil.
Gerçekten çok güzelmiş fakat daha ucuz olanları yok mu? Ayakkabıya çok para vermek istemiyorum.

Gerçekten çok güzelmiş fakat daha ucuz olanları yok mu? Ayakkabıya çok para vermek istemiyorum.
Yani ekonomik durumlar malum daha uyguna Nike ayakkabıları vardır mutlaka ama kullanmayacağım bir şeyi de tavsiye edemem. :D 1500-2000 arası artık normal hale geldi.

Yani ekonomik durumlar malum daha uyguna Nike ayakkabıları vardır mutlaka ama kullanmayacağım bir şeyi de tavsiye edemem. :D 1500-2000 arası artık normal hale geldi.
Doğrudur. Bu aralar tersoyuz, pull&bear ayakkabıları nasıl? Yeni sezon gelmiş trendyoldan inceleyebilir misiniz?

Ben Delta 3 Low veya Air Zoom NXT alacağım sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahatlık diyorsan kesinlikle Giannis Immortality 2 almalısın ayakkabı yok gibi ayağında al geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,756
Üyeler
183,463
Son üye
sefadokgoz
Geri