Benim Nikedaki numara diğer ayakkabılarıma göre 1 numara büyük o yüzden nikedaki numaramı aldım gayet güzel olduNormalde 42 giyiyorum ordaki ölçülere göre 41 ayağıma olur mu?
Ama ayakkabının kalıbı biraz geniş diyordu bu videodaBenim Nikedaki numara diğer ayakkabılarıma göre 1 numara büyük o yüzden nikedaki numaramı aldım gayet güzel oldu
Evet bende onun için sordum forumdakiler dar diyorBenim Nikedaki numara diğer ayakkabılarıma göre 1 numara büyük o yüzden nikedaki numaramı aldım gayet güzel oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama ayakkabının kalıbı biraz geniş diyordu bu videoda
Ama bilemiyorum
Denilebilir ama değişkenlik gösteriyor ya kişiden kişiye denemek en iyisiYani 1 numara büyük mü aldın
Evet bende onun için sordum forumdakiler dar diyor
Deneme şansın yoksa ben net bir şey söylemiyim yanlış bilgilendirmek istememDenilebilir ama değişkenlik gösteriyor ya kişiden kişiye denemek en iyisi
Yanlış yazmışım 42 olur muAlanlar bir beden büyük alın ayağı sıkıyor diyor 41 alırsan muhtemelen olmaz 42.5 veya 43 stoğu bekle
Yanlış yazmışım 42 olur muDenilebilir ama değişkenlik gösteriyor ya kişiden kişiye denemek en iyisi
Deneme şansın yoksa ben net bir şey söylemiyim yanlış bilgilendirmek istemem
44 ü ne zaman aldın ben bakıyorum yokya adidas bi ayakkabım var 44.5 fakat kalıbı küçük diye biliyorum çünkü 43 numara bi ayakkabıyla boyu tamamen aynı ben why not ı 44 aldım
ayağım 27.5 cm