Neler Yeni

Jscreenfix sonrası Ölü pikselin azalması

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
Merhaba arkadaşlar monitörümde birden fazla ölü piksel bulunuyor. fakat bunlardan en ilginci en büyük olanı karadelik gibi mübarek :D bu karadelik gibi büyük olan ölü piksele JscreenFix adlı siteye girerek Test yaptım. benim bildiğim kadarı ile ölü piksel düzelmez fakat şaka bir yana ölü piksel düzelmeye başladı. detaylarını görmeniz için aşşağıya ekran görüntülerini bırakıyor olacağım.

Öncesi:

20220410_130825.jpg

Sonrası:

20220412_141404.jpg

20220411_215153.jpg

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,504
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ölü piksel değil sağlam piksel kalmamış bunda. Darbe falan mı aldı o bölgeden?

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölü piksel değil sağlam piksel kalmamış bunda. Darbe falan mı aldı o bölgeden?
3 sene önce masadan aşağıya düşmüştü sonra ertesi gün küçüktü fakat iyice büyümeye başladı.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Ölü pixel böyle olmaz bu ölü monitör olmuş

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölü pixel böyle olmaz bu ölü monitör olmuş
fakat benimde anlamadığım işte 3 alt pikselden oluşuyor bu pixeller öldüğünde tamamen siyah olur. öylede oldu fakat JScreenfix testini yaptıktan sonra pixeller yeşil kırmızı pembemsi renge döndü. ve mouse ibresini siyah yere götürdüğümde mouse ibresini göremem çünkü o pixel ölüdür fakat testten sonra yeşil kırmızı yerlere götürdüğümde kısmende olsa mouse ibresini görebiliriyorum.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
fakat benimde anlamadığım işte 3 alt pikselden oluşuyor bu pixeller öldüğünde tamamen siyah olur. öylede oldu fakat JScreenfix testini yaptıktan sonra pixeller yeşil kırmızı pembemsi renge döndü. ve mouse ibresini siyah yere götürdüğümde mouse ibresini göremem çünkü o pixel ölüdür fakat testten sonra yeşil kırmızı yerlere götürdüğümde kısmende olsa mouse ibresini görebiliriyorum.
Kanka bozulmuş işte napacan salla

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sen bunu böyle 1-2 hafta bu şekilde açık bırak bence. sonradan sonuçları merak ettim. belki düzelme olur.

bu arada ölü pixele monitör koymuşlar öyle demek daha doğru olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,407
Üyeler
165,982
Son üye
deniz aslan
Top Bottom