Just cause sıkıcı değil mi?

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
Merhaba,

Ben daha önce ücretsiz Just Cause 3 eklemiştim kütüphaneme, oyunu indirdim fakat nedense grafikleri güzel olmasına rağmen aşırı sıkıcı geldi.

Mesela GTA V kocaman harita 3 farklı karaktere ait 3 farklı özellik ve 3 farklı görev vs.

Just Cause 3 sanki sadece İtalya' da geçen, sağa sola Örümcek Adam gibi zıpladığımız, kafasına göre görev veren (görevlerin bazılarını anlayamıyorsunuz)
Bu tarz bir oyun değil mi?

Just Cause 4 ile Just Cause 3 kıyaslanır mı?

Watch Dogs 2 mi? GTA V mi? Just Cause 3/4 mü?

Merhaba,

Ben daha önce ücretsiz Just Cause 3 eklemiştim kütüphaneme, oyunu indirdim fakat nedense grafikleri güzel olmasına rağmen aşırı sıkıcı geldi.

Mesela GTA V kocaman harita 3 farklı karaktere ait 3 farklı özellik ve 3 farklı görev vs.

Just Cause 3 sanki sadece İtalya' da geçen, sağa sola Örümcek Adam gibi zıpladığımız, kafasına göre görev veren (görevlerin bazılarını anlayamıyorsunuz)

Just cause 3 oynadım hikayesi sıkıcı olmasına rağmen oyun ortalarda biraz toparlıyor şahsen vuruş hissiyatları güzel yeni bir oyun oynamak istersen uncharted 4 ü öneririm şahsen 3 kere bitirdim hikaye birleşimi vb çok iyi

Ben GTA5’i yeni indirdim oynadım ve bu kadar kapsamlı, detaylı bir oyun görmedim. JC3 ile kıyaslanamaz bile. JC3’de silah pek yok herhalde ek paket satın alınca farklı silahlar geliyor. Tek güzel yanı eliyle o şeyden atıp her yere tutunabilme özelliği çok güzel olmuş

Ben GTA5’i yeni indirdim oynadım ve bu kadar kapsamlı, detaylı bir oyun görmedim. JC3 ile kıyaslanamaz bile. JC3’de silah pek yok herhalde ek paket satın alınca farklı silahlar geliyor. Tek güzel yanı eliyle o şeyden atıp her yere tutunabilme özelliği çok güzel olmuş
GTA V çok iyi fakat araba sürüş mekanikleri aşırı kötü bence, onları düzeltmeleri gerekir.

Merhaba,

GTA5'i bu oyunlarla karşılaştırmak GTA5'e hakarettir. Just Cause sadece klasik bir aksiyon oyunu. Yaptığı iyi şeyler yok değil tabii ki ama GTA5, bu oyunlarla karşılaştırılamayacak seviyede.

Ben de JC4 var. Cidden aşırı sıkıldım oynarken. Zevkli değildi. Oynamadım ama JC3'e daha zevkli diyorlar.

Hikayesi filan bence pek başarılı değil ama oyun fena değil.
Ancak söylemeliyim ki şuana kadar oynadığım en zevkli ve güzel Rockstar hikaye modlu oyunu MaxPayne3
Acayip zevkli ve iyi bir hikayesi var bence :)

Hikayesi filan bence pek başarılı değil ama oyun fena değil.
Ancak söylemeliyim ki şuana kadar oynadığım en zevkli ve güzel Rockstar hikaye modlu oyunu MaxPayne3
Acayip zevkli ve iyi bir hikayesi var bence :)
Eğer hikaye istiyorsan RDR2'ye bakmanı öneririm. Hem Rockstar'ın yaptığı en iyi hikaye bence. Hem de oynadığım en iyi hikayelerden biri.
Şansın varsa kesinlikle oyna :)

Son düzenleme:
@smithblacksmith,
Oyun, 10-15 saat oyna kenara at tarzında bir oyun. Görevler ve yapısı bir noktaya kadar sarıyor.
Fakat daha sonra ana görevler için yok şu şehirleri ele geçir diye zorlayıp çeşitlilik sunmaması kötü.
Haliyle insan sıkılıyor fakat güzel oyundur, arada eğlenmek için girerim. 4 yerine de 3'ü tercih ederim.

Son düzenleme:
Sağı solu patlatarak zevk alan insanlar inanılmaz eğlenir. Ama ben helikopterden atlayıp arabaya bomba atıp patlatınca zevk almıyorum maalesef. Bu yaptıklarımın bir amacı varsa daha zevkli :)

Bunlara ilave olarak Mafia oynamadıysanız Mafia oynayın, hikaye ve görevler baya zevkli... Watch dogs 2 de güzel ama zor

Geri