Neler Yeni

K A Y B E T T İ K 28/05/23

Alfha13

80+ Silver
Kötü bir haberin yok daha yaşamadan umut kesmişsiniz.
Gerçekten daha yaşamadan umudunuzu bitirmişsiniz.
Ben kaybetmeyeceğim başkaları için bir ışık olmaya çalışacağım.
Siz isterseniz olmayın ama gelecek nesillerim için umudumu kaybetmemeye özen göstereceğim
Bendeki tüm umut gelecek nesiller içindi zaten. Çünkü bence hepimiz biliyorduk, Erdoğan kazansa da kaybetse de biz ülkeyi güzel zamanlarında göremeyecektik.

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
Dostum, sana kötü bir haberim var..
Umutsuz durumlar yoktur hocam sizin gibi umutsuz insanlar vardır. Eğer o da umutsuzluğa kapılsaydı hiç birimiz bu günlere gelemezdik.

KlausM

80+ Silver
Ya hocam ne yapacaklar Allah aşkına?

Hocam ülkenizi satacaksanız zaten çoktan bitmiştir sizin için varın gidin. Ben bir söz verdim bu ülke güzel günleri görene kadar pes etmeyeceğim...
Kimse kusura bakmasın ömrümün sonuna kadar bu ülkenin sorunlarıyla yaşayamam giderim başka ülkede yaşarım.

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
Kimse kusura bakmasın ömrümün sonuna kadar bu ülkenin sorunlarıyla yaşayamam giderim başka ülkede yaşarım.
Tamamdır hocam bende diyorum ki ülkenizi mücadele etmeden bırakıp gidecekseniz ve içiniz rahat edecek ise gidin tabii

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Aynı düşüncedeyim hocam. Ülkeden kaçıp içiniz rahat edecekse gidin zaten. Benim içim rahat etmez arkadaş! Son nefesime kadar mücadele edeceğim and olsun!
Şu Erdoğan'ı savunan tayfa'ya sormak isterim şuan bir işte çalışmıyor ve boş geziyorsun diyelim bu süreçte devlet seni GSS yani Genel Sağlık Sigortası kapsamına alıyor ve senden haraç gibi her ay gitmemiş olduğun hastanenin almamış olduğun tedavinin parasını bak her ay borç olarak işliyor girin bir kontrol edin

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
Şu Erdoğan'ı savunan tayfa'ya sormak isterim şuan bir işte çalışmıyor ve boş geziyorsun diyelim bu süreçte devlet seni GSS yani Genel Sağlık Sigortası kapsamına alıyor ve senden haraç gibi her ay gitmemiş olduğun hastanenin almamış olduğun tedavinin parasını bak her ay borç olarak işliyor girin bir kontrol edin
Hocam hala o adamı savunanın aklından bende şüphe ederim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bendeki tüm umut gelecek nesiller içindi zaten. Çünkü bence hepimiz biliyorduk, Erdoğan kazansa da kaybetse de biz ülkeyi güzel zamanlarında göremeyecektik.
Ben bilmem.
Umudumu kaybetmemeye çalışacağım ve şuan umudum halen var.
Şuan umutsuzluk için erken bence.
Daha ne olucağını görmeden umutsuzluğa kapılıyoruz ne olursa olsun görene kadar geleceği fazla düşünmeyin sadece umut kaybettirir.
Anlamıyorum herkes aşırı mutsuz ama bir işe yaramıyor.
O yüzden umutluyum.
Bu tür siyasi şeyleri ciddiye çok fazla alırsam ne umudum kalır ne zevkim olan bana olur.
O yüzden bırakın anı yaşayın umudunuzla

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
Ben bilmem.
Daha ne olucağını görmeden umutsuzluğa kapılıyoruz ne olursa olsun görene kadar geleceği fazla düşünmeyin sadece umut kaybettirir.
O yüzden umutluyum.
Bu tür siyasi şeyleri ciddiye çok fazla alırsam ne umudum kalır ne zevkim olan bana olur.
Siyaset ülkenin temel taşıdır. Kafanıza takmaz iseniz bi fikriniz olmaz. Firkiniz olmaz ise zaten umutlu da olamazsınız. Ata'mızın önerlik ettiği bu yolda son nefesime kadar mücadele edeceğim.

Alfha13

80+ Silver
Ben bilmem.
O yüzden umutluyum.
Öngörü isimli yeti hayatımızın içine ediyor. Umutsuzluğa kapılmak değil bu, 5 yıl önce ne dendiyse oldu. Dolar 20 olacak dendiğinde abartmayın dediler. Mültecilerin sayısı artacak dendiğinde abartmayın dediler. Olacak şeyleri az çok hepimiz biliyoruz. Karanlık bir çukura düşeceğimi biliyorsam niye umutlu olayım?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Kanka bak el arabasına para koydum ekmek almaya gidiyorum Kemal gelse böyle mi olacaktı
kanka bak bende bilgisayar kullanıyorum foruma girdim amerikadaki adamla bile konuşabiliyorum kemal gelse böyle mi olacaktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom