Neler Yeni

K A Y B E T T İ K 28/05/23

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Sonraki seçime ülke kalacak mı ?
Alıntıyı görüntüle
Bu sözü çiğneyecekmiyiz ?
Bu milletin nelere onay verdiğini cumhur ittifakında ki partilerin seçim beyannamesine bakarsak anlarız...
1 saat önce sokakta Suriyeli aile gördüm çocukları Recep Tayyip diye bağırıyordu sonra ki seçimde kaç kişiye daha vatandaşlık verilecek farkında mısın ? Birde bu ekonomi ile Erdoğan 5 sene devam ettirir mi bilmiyorum aslında yazacak çok şey varda üşeniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ahh keşke o anları videoya alıp buraya atsaydım

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
1 saat önce sokakta Suriyeli aile gördüm çocukları Recep Tayyip diye bağırıyordu sonra ki seçimde kaç kişiye daha vatandaşlık verilecek farkında mısın ? Birde bu ekonomi ile Erdoğan 5 sene devam ettirir mi bilmiyorum aslında yazacak çok şey varda üşeniyorum

Bu millete her şey müstehak diyoruz da.
Bu altyapıyı 20 senedir hazırlıyorlar...
Halkı cahilleştirme politikası !!

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu

Hocam ben tokatta yaşıyorum. Saat 21 gibi başladılar hala devam ediyorlar. Kamyonlar, arabalar, tırlar konvoy yapıyor. En az 50 el havaya ateş edildi. Ve bunlar sadece dini sömüren Bi adam başımıza tekrar geldi diye. Daha saçma bir şey görmedim. Bir takım şampiyon olsa bu kadar olmuyor. Bi adam başa geçti diye mi bunlar? Takım tutar gibi parti tutuyorlar. Artık buna bir dur denmeli...

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Hocam ben tokatta yaşıyorum. Saat 21 gibi başladılar hala devam ediyorlar. Kamyonlar, arabalar, tırlar konvoy yapıyor. En az 50 el havaya ateş edildi. Ve bunlar sadece dini sömüren Bi adam başımıza tekrar geldi diye. Daha saçma bir şey görmedim. Bir takım şampiyon olsa bu kadar olmuyor. Bi adam başa geçti diye mi bunlar? Takım tutar gibi parti tutuyorlar. Artık buna bir dur denmeli...
2 kere tır geçti korna basıyor uyuyan çocuk var hasta olan var yarın işe gidecek olan okula gidecek olan kişiler var bu kadar ayıp harbiden inecem yolu kesip ağzını yüzünü dağıtacağım polise şikayet etmeyi düşünüyorum ama bir şey yapamazlar diye düşünmüyor değilim

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
Ben diyorum bu ülkede demokrasinin koruyucusu TSK oldukç.a öyle bir şey olmayacak inanıyorum
tsk daki çoğu adam akıllı insanları sözde fetö denen terör örgütünden dolayı içeri attılar eski tsk yok yani

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
tsk daki çopu adam akıllı insanları sözde fetö dönen terör örgütünden dolayı içeri attılar eski tsk yok yani
Hala var içlerinde en azından TSK bana göre ikiye bölünmüş gibi geliyor

tsk daki çoğu adam akıllı insanları sözde fetö denen terör örgütünden dolayı içeri attılar eski tsk yok yani
Diyecek söz yok bir şairin sözü vardı neydi

Eğer celladına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan dinlet ister çan. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstehaktır ona her türlü zillet.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sonraki seçime ülke kalacak mı ?
Alıntıyı görüntüle
Bu sözü çiğneyecekmiyiz ?
Bu milletin nelere onay verdiğini cumhur ittifakında ki partilerin seçim beyannamesine bakarsak anlarız...
Benim bu ülkeden inancım bitmeyecek ve inşallah bitmez.
Halkı ne olursa olsun bu ülkeden umudumu kesmeyeceğim.
Hükümetler ve halk ne olursa olsun ben sonuna kadar iyi düşüneceğim ülkeme umutla bakacağım ne olursa olsun baka bir kişi bile olmazsa bu ülke o zaman batıp gider

Alfha13

80+ Silver
Benim bu ülkeden inancım bitmeyecek ve inşallah bitmez.
Halkı ne olursa olsun bu ülkeden umudumu kesmeyeceğim.
Hükümetler ve halk ne olursa olsun ben sonuna kadar iyi düşüneceğim ülkeme umutla bakacağım ne olursa olsun baka bir kişi bile olmazsa bu ülke o zaman batıp gider
Dostum, sana kötü bir haberim var..

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
2 kere tır geçti korna basıyor uyuyan çocuk var hasta olan var yarın işe gidecek olan okula gidecek olan kişiler var bu kadar ayıp harbiden inecem yolu kesip ağzını yüzünü dağıtacağım polise şikayet etmeyi düşünüyorum ama bir şey yapamazlar diye düşünmüyor değilim
Ya hocam ne yapacaklar Allah aşkına?
Dil öğrenip ülkeden gitmek ✅
Hocam ülkenizi satacaksanız zaten çoktan bitmiştir sizin için varın gidin. Ben bir söz verdim bu ülke güzel günleri görene kadar pes etmeyeceğim...

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Ya hocam ne yapacaklar Allah aşkına?

Hocam ülkenizi satacaksanız zaten çoktan bitmiştir sizin için varın gidin. Ben bir söz verdim bu ülke güzel günleri görene kadar pes etmeyeceğim...
Benim gidecek yerim falan yok son kanıma kadar savaşır ölürüm eğer öteki dünya varsa Atamın huzuruna / önüne boynu bükük çıkmam

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostum, sana kötü bir haberim var..
Kötü bir haberin yok daha yaşamadan umut kesmişsiniz.
Gerçekten daha yaşamadan umudunuzu bitirmişsiniz.
Ben kaybetmeyeceğim başkaları için bir ışık olmaya çalışacağım.
Siz isterseniz olmayın ama gelecek nesillerim için umudumu kaybetmemeye özen göstereceğim

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
Benim gidecek yerim falan yok son kanıma kadar savaşır ölürüm eğer öteki dünya varsa Atamın huzuruna / önüne boynu bükük çıkmam
Aynı düşüncedeyim hocam. Ülkeden kaçıp içiniz rahat edecekse gidin zaten. Benim içim rahat etmez.

Son düzenleme:
Top Bottom