Yardım k530-tuf k3-k552 red switch klavye onerısı

Maghente

80+
Reaksiyon skoru
9
1200 tl ye kadar bütçem var red switch klavye almak istiyorum, başlıktakileri buldum,bunlardan biri yada başka tavsiyesi olan var mı acaba ? Teşekkürler

1200 TL ye kadar bütçem var red switch klavye almak istiyorum, başlıktakileri buldum,bunlardan biri yada başka tavsiyesi olan var mı acaba ? Teşekkürler
bence k3 al bilek desteği + num pad var

1200 TL ye kadar bütçem var red switch klavye almak istiyorum, başlıktakileri buldum,bunlardan biri yada başka tavsiyesi olan var mı acaba ? Teşekkürler
k3. isterseniz corsair k68 de bakabilirsiniz

IMG_20220618_133335.jpg

K3 kullanıyorum, sorun varsa cevaplarım

1029 TL ye aldım az once uygun mu suanki piyasada
Vallahi ben gayet memnunum ve fiyatını da hak ediyor, 4-5 aydır kullanıyorum. Sesi vs olsun hiç baş ağrıtmıyor. Güle güle kullan

K68 Al, Hyperx Alloy serileri de var onlara da bakabilirsin. 800'e indirimde MSI Vigor GK50 de var White Box switche sahip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

K3 de iyi klavye de 1000TL kesinlikle etmez. Yine de hayırlı olsun(bence iptal et farklı bir şey al)

Son düzenleme:
K68 Al, Hyperx Alloy serileri de var onlara da bakabilirsin. 800'e indirimde MSI Vigor GK50 de var White Box switche sahip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

K3 de iyi klavye de 1000TL kesinlikle etmez. Yine de hayırlı olsun(bence iptal et farklı bir şey al)
Bu piyasada evet etmez ama başka çaresi yok ki

Geri