bence k3 al bilek desteği + num pad var1200 TL ye kadar bütçem var red switch klavye almak istiyorum, başlıktakileri buldum,bunlardan biri yada başka tavsiyesi olan var mı acaba ? Teşekkürler
k3. isterseniz corsair k68 de bakabilirsiniz1200 TL ye kadar bütçem var red switch klavye almak istiyorum, başlıktakileri buldum,bunlardan biri yada başka tavsiyesi olan var mı acaba ? Teşekkürler
k3. isterseniz corsair k68 de bakabilirsiniz
renkten dolayı galibakırmızı led ile rgb red var bu linkte biri 1k biri 2,5k sırf renk için 1500 TL farkmı oluyor yoksa indirim mi var![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
1029 tl ye aldım az once uygun mu suanki piyasadaAlıntıyı görüntüle
K3 kullanıyorum, sorun varsa cevaplarım
Vallahi ben gayet memnunum ve fiyatını da hak ediyor, 4-5 aydır kullanıyorum. Sesi vs olsun hiç baş ağrıtmıyor. Güle güle kullan1029 TL ye aldım az once uygun mu suanki piyasada
Bu piyasada evet etmez ama başka çaresi yok kiK68 Al, Hyperx Alloy serileri de var onlara da bakabilirsin. 800'e indirimde MSI Vigor GK50 de var White Box switche sahip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
K3 de iyi klavye de 1000TL kesinlikle etmez. Yine de hayırlı olsun(bence iptal et farklı bir şey al)
aklımda k530 vardı ama 599a k3 bulduğumdan onu almıştım 900e çıksaydım ben k530 tercih ederdim1029 TL ye aldım az once uygun mu suanki piyasada
Daha iyi birçok klavye var o bütçeye ama sen bilirsinBu piyasada evet etmez ama başka çaresi yok ki
neler var hocam tavsiye eder misin ?Daha iyi birçok klavye var o bütçeye ama sen bilirsin