FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Arkadaşlar topu topu 5 mod var çok az sizce iade etsemmi ?
sanmıyorum uygulaması olduğunu :/Uygulaması vardı sanırım yükledin mi
o rgb olanı bu rainbow :/Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncel video bu, değiştirdim
Rainbow model ise normal karşılanabilir ama RGB ise cidden az.Arkadaşlar topu topu 5 mod var çok az sizce iade etsemmi ?
ece norl mo muruyor çok m ıkıcı 50 tl ye kvyelır lı Sadece 1 modu olurya aynı o gibi /Rainbow ise normal. Klavyeden modları hariç memnun kaldıysanız tavsiye etmiyorum çünkü bir süre sonra klavyeye bakmıyorsunuz veya ışıkları hiç dikkat çekmiyor. Mesela ben normal modunda kullanıyorum sürekli.
Rainbow :/ rgbsi çok pahalı zatenRainbow model ise normal karşılanabilir ama RGB ise cidden az.
belki evetMod olsa ne olacak ki klavyeyi ışık için mi alıyorsunuz
Yani hocam açıkçası dediğim gibi ben klavyeye aldığım ilk 1 ay boyunca baktım, sonra hiç dikkatimi çekmedi. Hatta alacağım klavyenin sade olmasını düşünüyorum. Işıkları benim sadece hızlı yazmama yarıyorece norl mo muruyor çok m ıkıcı 50 TL ye kvyelır lı Sadece 1 modu olurya aynı o gibi /
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rainbow :/ rgbsi çok pahalı zaten![]()
Yani sıkıcı bir klavye hocam her sırada 1 renk olduğu için daraltıyorYani hocam açıkçası dediğim gibi ben klavyeye aldığım ilk 1 ay boyunca baktım, sonra hiç dikkatimi çekmedi. Hatta alacağım klavyenin sade olmasını düşünüyorum. Işıkları benim sadece hızlı yazmama yarıyor![]()
Dediğim gibi ben ışığa çok takılmıyorum ama kişiden kişiye göre değişir. Eğer gerçekten memnun değilseniz iade edin.Yani sıkıcı bir klavye hocam her sırada 1 renk olduğu için daraltıyor
Trendyol paketi açtığınız İçin İade olmaz diyor deliriyimmi şimdi benDediğim gibi ben ışığa çok takılmıyorum ama kişiden kişiye göre değişir. Eğer gerçekten memnun değilseniz iade edin.