Neler Yeni

Kablo çıkarırken kasa yere sert düştü

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Kerem Cantürk
Arkadaşlar düştükten sonra kapandı ve açmaya çalıştığımda güç 1 sn geliyor pc çalışıyor sonra yine kapanıyor yine açılıyor ne yapmalıyım?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar düştükten sonra kapandı ve açmaya çalıştığımda güç 1 sn geliyor pc çalışıyor sonra yine kapanıyor yine açılıyor ne yapmalıyım?
Garantiye götürsen, garanti dışı diyebilirler. Geçmiş olsun dostum.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Teşekkür ederim. PSU kablolarında zedelenme ve SSD'nin okuma hızında yüksek performans kaybı sanırım.
Anladım geçmiş olsun tekrardan. Benimde buna benzer bir olayım vardı. Bundan yaklaşık yarım sene önce bilgisayar kasam masamın üstünde duruyordu. Fakat o sıra kullandığım masa normal çalışma masalarından çok daha yüksekti. Yanları da tümsekliydi (yemek masası gibi) ben bir gün oyun oynarken kasamın bir ayağı oraya kadar kaydığı için bir anda kendisini yere attı. Düşerken duvarı boydan boya da çizdi. Allahtan o sıra kasanın altında derin dondurucuların içine koyulan küçük sepetlerden biri vardı o düşüşü yavaşlattı diye düşünüyorum. Zaten sepette tamamen içine doğru göçmüş, baya bir yamulmuştu. Sanırım o sepet orda olmasaydı bana çok büyük bir masraf çıkacaktı. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Kerem Cantürk
SSD +PSU için 600 TL yine de iyi fiyat diyebilirim şayet kaliteli ürünler ise
https://www.sanalmarketim.com/Urun/...hunder-B-600W-Aktif-PFC-120mm-Fanli-PSU/12538

Ve wd green 120 gb sata ssd olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım geçmiş olsun tekrardan. Benimde buna benzer bir olayım vardı. Bundan yaklaşık yarım sene önce bilgisayar kasam masamın üstünde duruyordu. Fakat o sıra kullandığım masa normal çalışma masalarından çok daha yüksekti. Yanları da tümsekliydi (yemek masası gibi) ben bir gün oyun oynarken kasamın bir ayağı oraya kadar kaydığı için bir anda kendisini yere attı. Düşerken duvarı boydan boya da çizdi. Allahtan o sıra kasanın altında derin dondurucuların içine koyulan küçük sepetlerden biri vardı o düşüşü yavaşlattı diye düşünüyorum. Zaten sepette tamamen içine doğru göçmüş, baya bir yamulmuştu. Sanırım o sepet orda olmasaydı bana çok büyük bir masraf çıkacaktı. :)
Size de geçmiş olsun diliyorum. Güzel bir hadise atlatmışsınız 😊

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Top Bottom