ben hayatımda hiç pc toplamadim kendi basima ara sıra annemden yardım aldım kablo tutması için 30dk da miss gibi yaptımArkadaşlar kablolama yapmak kolay bir işmi videoların çoğunu izledim zaten anakart kolay kolay yanlış yere takmamiza izin vermiyor ama bu arka düzeni nasıl yapicaz ?
Kabloların nereye takılacağını biliyorsan çok kolay zaten. Arka tarafta genişse çok kolay bir şekilde halledersin.Arkadaşlar kablolama yapmak kolay bir işmi videoların çoğunu izledim zaten anakart kolay kolay yanlış yere takmamiza izin vermiyor ama bu arka düzeni nasıl yapicaz ?
Zaten dediğim gibi yazıyor nereye takicagimiz anakarttaben hayatımda hiç PC toplamadim kendi basima ara sıra annemden yardım aldım kablo tutması için 30dk da miss gibi yaptım
Arkadaşlar kablolama yapmak kolay bir işmi videoların çoğunu izledim zaten anakart kolay kolay yanlış yere takmamiza izin vermiyor ama bu arka düzeni nasıl yapicaz ?
Güzel kasa, halledersin.Corsair Spect delta RGB düşünüyorum kasayı güzel diyorlar
usta inan bende onu düşünüyorum arka taraf örümcek ağası gibi olduArkadaşlar kablolama yapmak kolay bir işmi videoların çoğunu izledim zaten anakart kolay kolay yanlış yere takmamiza izin vermiyor ama bu arka düzeni nasıl yapicaz ?
Napcan biliyon mu bak aynı kanaldan giden kabloları Alcan kelepçeyi topluca bagliycanusta inan bende onu düşünüyorum arka taraf örümcek ağası gibi oldu
Efe Aydal için Zor olan şey kolaydır şaaak