Neler Yeni

Kablolu Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Reaksiyon skoru
1
Merhaba 2000 2500 civarı bir bütçe mevcut kablolu kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilrimsiniz ama önceliğim kablosuz olacak

o fiyat bandında önerebileceğim tek kablosuz kulaklık asus tuf h1 wireless
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rampage ve havit de var ama kaliteleri hakkında fikrim yok bu yüzden bir şey diyemem
hyperx cloud stinger 2 buna da bakabilirsin

o fiyat bandında en iyisi kablolu olacaktır ama kablosuz istiyorsan yukardaki iki seçenek en mantıklısı

kablolu olsa olmaz mı?
yo kablolu olabilir ama kablosuza bakındım o yüzden

o fiyat bandında önerebileceğim tek kablosuz kulaklık asus tuf h1 wireless

rampage ve havit de var ama kaliteleri hakkında fikrim yok bu yüzden bir şey diyemem
hyperx cloud stinger 2 buna da bakabilirsin

o fiyat bandında en iyisi kablolu olacaktır ama kablosuz istiyorsan yukardaki iki seçenek en mantıklısı
2. olan hyperx bende bakındım düşündümde iyi mi kötü mü karar veremedim bazıları kötü vb demiş kablolu olarak önerin olsa ne var hocam acaba?

bu ikisini önerebilirim

bu ikisini önerebilirim
asus olan mikrofonsuz sanırsam demi hocam birde razerde sanırsam mikrofon çıkmamakta

asus olan mikrofonsuz sanırsam demi hocam birde razerde sanırsam mikrofon çıkmamakta
asus da mikrofon var ve razer de mikrofon kısmı çıkmıyor evet kablolu olan kulaklıklarda mikrofon çıkan bir model şu ana kadar denk gelmedim size attığım asus kulaklıktaki gibi olanlarda mikrofon gözükmüyor ama mikrofon var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,325
Üyeler
173,171
Son üye
190506
Geri