hasanreyiz607
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba 2000 2500 civarı bir bütçe mevcut kablolu kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilrimsiniz ama önceliğim kablosuz olacak
kablolu olsa olmaz mı?Merhaba 2000 2500 civarı bir bütçe mevcut kablolu kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilrimsiniz ama önceliğim kablosuz olacak
yo kablolu olabilir ama kablosuza bakındım o yüzdenkablolu olsa olmaz mı?
2. olan hyperx bende bakındım düşündümde iyi mi kötü mü karar veremedim bazıları kötü vb demiş kablolu olarak önerin olsa ne var hocam acaba?o fiyat bandında önerebileceğim tek kablosuz kulaklık asus tuf h1 wireless
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rampage ve havit de var ama kaliteleri hakkında fikrim yok bu yüzden bir şey diyemem
hyperx cloud stinger 2 buna da bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o fiyat bandında en iyisi kablolu olacaktır ama kablosuz istiyorsan yukardaki iki seçenek en mantıklısı
asus olan mikrofonsuz sanırsam demi hocam birde razerde sanırsam mikrofon çıkmamakta![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus ROG Strix Fusion II 500 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Fusion II 500 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Fusion II 500 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.906,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu ikisini önerebilirim
asus da mikrofon var ve razer de mikrofon kısmı çıkmıyor evet kablolu olan kulaklıklarda mikrofon çıkan bir model şu ana kadar denk gelmedim size attığım asus kulaklıktaki gibi olanlarda mikrofon gözükmüyor ama mikrofon varasus olan mikrofonsuz sanırsam demi hocam birde razerde sanırsam mikrofon çıkmamakta