Kz markasını bende duydum alan arkadaşlarım da memnun durumda.Merhabalar, genellikle basslı ve yüksek sesli müzik dinliyorum önerebileceğiniz modeller var mı?
KZ markası nasıldır bu arada adını sıkça duydum onun iyi modelleri varsa önerebilirsiniz.
bass konusunda iyi mi acaba?O fiyata KZ var mıdır bilmiyorum ancak bu modeli alabilirsiniz.
JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet, iyidir. (Kişiden kişiye değişir.) Windows üzerinden gerekli ayarları yaptığınızda BASS seviyesi tatmin edici duruma gelir.bass konusunda iyi mi acaba?
jbl c100s 2 yıldır kullanıyorum hala hiçbir sıkıntısı yokMerhabalar, genellikle basslı ve yüksek sesli müzik dinliyorum önerebileceğiniz modeller var mı?
KZ markası nasıldır bu arada adını sıkça duydum onun iyi modelleri varsa önerebilirsiniz.
teşekkürler dostum biraz baktım kz edx pro modeli de çok önerilmiş, bu ikisini değerlendireceğim.Evet, iyidir. (Kişiden kişiye değişir.) Windows üzerinden gerekli ayarları yaptığınızda BASS seviyesi tatmin edici duruma gelir.
Şöyle ki bana göre BASS'ları zayıf. BASS'ları başarılı bir kulaklık bu fiyatta yoktur zaten. F/P olarak attığım modeli tercih edebilirsiniz ya da bütçeyi biraz daha arttırıp KZ tercih edebilirsiniz. KZ olarak önerdiğim model:
KZ ZSN Pro X 1BA+1DD Gümüş Kablolu Kulak İçi Kulaklık - KZ Kulaklık
KZ ZSN Pro X Kulak İçi Kulaklık. Mikrofonlu ve mikrofonsuz seçenek. | Aynı gün ücretsiz kargo! Güncel stoklar, Yurtiçi Kargo ile gönderim.www.kzkulaklik.com
edx modelini beğenmeyenler var bass vs. iyi değil diyorlar ama bakarım buna tekrardan, teşekkürler.Bütçenize EDX modele alınabiliyor ve gayet mantıklı bir model veya biraz bütçe artırıp EDX Pro da bakılabilir.
Bu JBL i yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ve fiyatına göre oldukça iyiEvet, iyidir. (Kişiden kişiye değişir.) Windows üzerinden gerekli ayarları yaptığınızda BASS seviyesi tatmin edici duruma gelir.
Şöyle ki bana göre BASS'ları zayıf. BASS'ları başarılı bir kulaklık bu fiyatta yoktur zaten. F/P olarak attığım modeli tercih edebilirsiniz ya da bütçeyi biraz daha arttırıp KZ tercih edebilirsiniz. KZ olarak önerdiğim model:
KZ ZSN Pro X 1BA+1DD Gümüş Kablolu Kulak İçi Kulaklık - KZ Kulaklık
KZ ZSN Pro X Kulak İçi Kulaklık. Mikrofonlu ve mikrofonsuz seçenek. | Aynı gün ücretsiz kargo! Güncel stoklar, Yurtiçi Kargo ile gönderim.www.kzkulaklik.com
Bu kulaklığı denedim tam f p bir ürünO fiyata KZ var mıdır bilmiyorum ancak bu modeli alabilirsiniz.
JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com