Valla bende araştırıyorum fakat piyasa ölü şuan . Beklemek istemiyosan HyperX Cloud 3 öneririm , bende onu düşünüyorum çünkü . O fiyatlara Arctis nova 1 ve razer blackshark v2x var şuan fakat ikiside 2500 lirayı bırakın 2000 dahi etmez .Mikrofonunun kaliteli olmasına gerek yok sesi güzel versin 7.1 olursa iyi olur gaming kulaklık önerinizi bekliyorum reisler kablolu.
Hocam böyle bir list çıkardım burdan önerdikleriniz varmıdır 7.1 mikrofonu kalitesizde olsa np ben kendim alıcamValla bende araştırıyorum fakat piyasa ölü şuan . Beklemek istemiyosan HyperX Cloud 3 öneririm , bende onu düşünüyorum çünkü . O fiyatlara Arctis nova 1 ve razer blackshark v2x var şuan fakat ikiside 2500 lirayı bırakın 2000 dahi etmez .
Listenin çoğu rampage yani çöp . İsterseniz gamepower fujinde bakabilirsiniz fakat onlarada pek güven olmuyor . Dediğim gibi hyperX cloud3 önerimdir . Fakat indirimden steelseries nova 1 , blackshark v2x yakalarsanız onlara da bakabilirsiniz .Hocam böyle bir list çıkardım burdan önerdikleriniz varmıdır 7.1 mikrofonu kalitesizde olsa np ben kendim alıcam