Neler Yeni

Yardım Kablolu max 2500 2800 tl kulaklık

TheAtlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
atlas
Mikrofonunun kaliteli olmasına gerek yok sesi güzel versin 7.1 olursa iyi olur gaming kulaklık önerinizi bekliyorum reisler kablolu.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
HasHoca
Mikrofonunun kaliteli olmasına gerek yok sesi güzel versin 7.1 olursa iyi olur gaming kulaklık önerinizi bekliyorum reisler kablolu.
Valla bende araştırıyorum fakat piyasa ölü şuan . Beklemek istemiyosan HyperX Cloud 3 öneririm , bende onu düşünüyorum çünkü . O fiyatlara Arctis nova 1 ve razer blackshark v2x var şuan fakat ikiside 2500 lirayı bırakın 2000 dahi etmez .

TheAtlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
atlas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bende araştırıyorum fakat piyasa ölü şuan . Beklemek istemiyosan HyperX Cloud 3 öneririm , bende onu düşünüyorum çünkü . O fiyatlara Arctis nova 1 ve razer blackshark v2x var şuan fakat ikiside 2500 lirayı bırakın 2000 dahi etmez .
Hocam böyle bir list çıkardım burdan önerdikleriniz varmıdır 7.1 mikrofonu kalitesizde olsa np ben kendim alıcam

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
HasHoca
Hocam böyle bir list çıkardım burdan önerdikleriniz varmıdır 7.1 mikrofonu kalitesizde olsa np ben kendim alıcam
Listenin çoğu rampage yani çöp . İsterseniz gamepower fujinde bakabilirsiniz fakat onlarada pek güven olmuyor . Dediğim gibi hyperX cloud3 önerimdir . Fakat indirimden steelseries nova 1 , blackshark v2x yakalarsanız onlara da bakabilirsiniz .

Top Bottom