Kablonet hakkındaki sorularım

massiV

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı.Yaklaşık 6-7 yıldır türksat kablonet kullanıyorum.Şifresini değiştirmek istedim ve nasıl değiştiğini de öğrendim. Ama şöyle iki sorum var;
1)İzlediğim videodaki arkadaş modemin isminde ve şifresinde türkçe karakter(ı ü ğ ç ö ş vs.) kullanmam gerektiğini söyledi ama ben yakındaki ağlarda türkçe karakter görüyorum bu sorun olur mu?

2)İnternetim akşam 19.00'a kadar 100mbps hızda saat 19.00-00.00 arasında 25 mbps.Ama ben bu saatlerde oyun oynadığımda ping değerlerim aynı okuyor bu normal mi? Kablonetin arayüzünden hızını ya da bant genişliğini mi ayarlamam lazım?

Arkadaşlar sorularımı cevaplayabilir iseniz mutlu olurum. İyi forumlar

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı.Yaklaşık 6-7 yıldır türksat kablonet kullanıyorum.Şifresini değiştirmek istedim ve nasıl değiştiğini de öğrendim. Ama şöyle iki sorum var;
1)İzlediğim videodaki arkadaş modemin isminde ve şifresinde türkçe karakter(ı ü ğ ç ö ş vs.) kullanmam gerektiğini söyledi ama ben yakındaki ağlarda türkçe karakter görüyorum bu sorun olur mu?

2)İnternetim akşam 19.00'a kadar 100mbps hızda saat 19.00-00.00 arasında 25 mbps.Ama ben bu saatlerde oyun oynadığımda ping değerlerim aynı okuyor bu normal mi? Kablonetin arayüzünden hızını ya da bant genişliğini mi ayarlamam lazım?

Arkadaşlar sorularımı cevaplayabilir iseniz mutlu olurum. İyi forumlar
şöyle bir şey var kablonette ay sonuna doğru internetin yavaşlamıyor ama akşamları internet hızını düşürüyorlar benim sabahları 25 mbps saat 7 den sonrası 10 mbps yani onun kotası gibi düşünebilirsin bunun nedenide kablonette çok yoğunluk olması akşamları

Akıllı sınırsız 50Mbps kullanıyorum 24 ay taahhüt bitti 2.sini imzaladık 80₺ye :) memnunum

Zaten bizimde sınırsız 100mbps paket olarak akşamları 25 e düşüyor bu normal ama niye benim pingim 100mbps okduğu zaman ile 25 mbps olduğu zaman aynı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,182
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri