Konu ile alakası yok Ama internet hızınız nedir acaba dow upload ? Bende almayı düşünüyorum birde ne kadar veriyorsunuz memnun musunuzKablonetten fiber kullanan birisi modeminin arkasında ki girişleri çıkışların fotoğrafını çekebilir mi acaba?
Kablonetten fiber kullanan birisi modeminin arkasında ki girişleri çıkışların fotoğrafını çekebilir mi acaba?
Hayır söylediğin doğru değil. Ben kendim alacağım o yüzden soruyorum zaten yanlış bir modem almamak için.Kablo net in eski modemi vardı attım onu tek temin edeceğin yer türksat yani orayla iletişime geçmen lazım e gibi bir durum var
Hocam bu benimle ilgili bir durum değil alt yapıdan alt yapıya değişiyor. İstanbul'da Fatih bölgesi hariç her yerde 100mbps fiber verildiğini söylediler. Ekstra bir danışma için arayıp sormalısınız. Ayrıyeten binada ankastre olmasını söylemeliyim.Konu ile alakası yok Ama internet hızınız nedir acaba dow upload ? Bende almayı düşünüyorum birde ne kadar veriyorsunuz memnun musunuz
Kablonetten fiber kullanan birisi modeminin arkasında ki girişleri çıkışların fotoğrafını çekebilir mi acaba?