Neler Yeni

Kablonet İçin Fiber Modem

arajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Abdullah Sayhan
Twitter
arajmer
Kablonetten fiber kullanan birisi modeminin arkasında ki girişleri çıkışların fotoğrafını çekebilir mi acaba?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Kablonetten fiber kullanan birisi modeminin arkasında ki girişleri çıkışların fotoğrafını çekebilir mi acaba?
Konu ile alakası yok Ama internet hızınız nedir acaba dow upload ? Bende almayı düşünüyorum birde ne kadar veriyorsunuz memnun musunuz

ultrAslan

80+ Bronze

Kablo net in eski modemi vardı attım onu tek temin edeceğin yer türksat yani orayla iletişime geçmen lazım e gibi bir durum var

arajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Abdullah Sayhan
Twitter
arajmer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo net in eski modemi vardı attım onu tek temin edeceğin yer türksat yani orayla iletişime geçmen lazım e gibi bir durum var
Hayır söylediğin doğru değil. Ben kendim alacağım o yüzden soruyorum zaten yanlış bir modem almamak için.

arajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Abdullah Sayhan
Twitter
arajmer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu ile alakası yok Ama internet hızınız nedir acaba dow upload ? Bende almayı düşünüyorum birde ne kadar veriyorsunuz memnun musunuz
Hocam bu benimle ilgili bir durum değil alt yapıdan alt yapıya değişiyor. İstanbul'da Fatih bölgesi hariç her yerde 100mbps fiber verildiğini söylediler. Ekstra bir danışma için arayıp sormalısınız. Ayrıyeten binada ankastre olmasını söylemeliyim.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap