Neler Yeni

Yardım KABLONET SINIRSIZ 100MB İÇİN YENİ MODEM ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
7 Yıldır kablonet müşterisiyim, son 3 yıldır 100mb akıllı sınırsız internet paketini kullanıyorum yani akşam 19.00-24.00 arasında her gün 25mb e düşüyor internet hızım ve tarifemi tam sınırsız 100e çevirmek istedim fakat müşteri hizmetleri şuan kullandığım docsis 3.0 olan modemin akşam 19.00-24.00 arasında verilen 100mb için uyumlu olmadığını söylediler, bu yüzden özellikle wifi performansı yüksek fiyat performans ürünü olabilecek tarzda bi modem arayışındayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
Yurtdışından modem bulabilirsiniz sadece ve sonucu değiştirmeyecek. Yapacak bir şey yok. Router'a ihtiyacınız vardır diye tahmin ediyorum.
Not: EuroDOCSIS modemler çalışmıyor. ABD'den vs. ithal etmek gerekir modem için ki modeme değil routera ihtiyacınız var. Infinity 401 çöpünün routerı 100 MBPS için yetersiz. Telefonunuz vs. modeli nedir? PC'nizde kullandığınız Wi-Fi kartı nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışından modem bulabilirsiniz sadece ve sonucu değiştirmeyecek. Yapacak bir şey yok. Router'a ihtiyacınız vardır diye tahmin ediyorum.
Not: EuroDOCSIS modemler çalışmıyor. ABD'den vs. ithal etmek gerekir modem için ki modeme değil routera ihtiyacınız var. Infinity 401 çöpünün routerı 100 MBPS için yetersiz. Telefonunuz vs. modeli nedir? PC'nizde kullandığınız Wi-Fi kartı nedir?
evde kullanılan telefonlardan 3 tanesi Xiaomi(Poco F1, Poco X3 ve Redmi Note 8 Pro) bir tanesi Samsung, laptop olarakta imzamda olan Asus Rog G15i kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

evde kullanılan telefonlardan 3 tanesi Xiaomi(Poco F1, Poco X3 ve Redmi Note 8 Pro) bir tanesi Samsung, laptop olarakta imzamda olan Asus Rog G15i kullanıyorum
onun dışında tabi evde başka laptoplar, tabletler, smart tv hatta wifiye bağlanan çamaşır makinesi vs. de var

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
7 Yıldır kablonet müşterisiyim, son 3 yıldır 100mb akıllı sınırsız internet paketini kullanıyorum yani akşam 19.00-24.00 arasında her gün 25mb e düşüyor internet hızım ve tarifemi tam sınırsız 100e çevirmek istedim fakat müşteri hizmetleri şuan kullandığım docsis 3.0 olan modemin akşam 19.00-24.00 arasında verilen 100mb için uyumlu olmadığını söylediler, bu yüzden özellikle wifi performansı yüksek fiyat performans ürünü olabilecek tarzda bi modem arayışındayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende 100mbps akıllı sınırsız ve docsis 3.0 modem kullanıyorum öyle bir durum yok muhtemelen size ekstra modem satmak için demişlerdir başka bir müşteri hizmetlerine bağlanın

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
Bende 100mbps akıllı sınırsız ve docsis 3.0 modem kullanıyorum öyle bir durum yok muhtemelen size ekstra modem satmak için demişlerdir başka bir müşteri hizmetlerine bağlanın
şimdi deneyeceğim teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmuyormuş gerçekten docsis 3.0 uyumlu modem lazımmış 100mb destekleyen min.

fruko.gzz

80+ Silver
Hocam konuma göz atabilirmisiniz?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,413
İsim
Diyarhan
Sabah 100 verip akşam 100 veremez diye bir durum yok sizi yanlış bilgilendirmişler. Sanki modem bu gece olmaz başım ağrıyor modunda çalışıyor.

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
Öyle şey olur mu ya? :)
Kablonet kullanıyorum 6-7 yıl olmuştur belki aynı modemi kullanıyorum.
Bende akıllı sınırsız paketini kullandım. Belli saatlerde hız düşüyordu.
Bu yılın başında yeni sözleşme imzaladım 100 Down/ 20 upload alacak şekilde tam performanslı bir şekilde kullanabiliyorum.
Yanlış bilgilendirme yapmışlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
Öyle şey olur mu ya? :)
Kablonet kullanıyorum 6-7 yıl olmuştur belki aynı modemi kullanıyorum.
Bende akıllı sınırsız paketini kullandım. Belli saatlerde hız düşüyordu.
Bu yılın başında yeni sözleşme imzaladım 100 Down/ 20 upload alacak şekilde tam performanslı bir şekilde kullanabiliyorum.
Yanlış bilgilendirme yapmışlar
hocam baya baya internet sitelerinden yapmaya çalışıyorum sisteminiz uygun değil diyor ama şuan akşam 7/12 dışında 100mb kullanıyorum anlamadım bu saçmalığı

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
hocam baya baya internet sitelerinden yapmaya çalışıyorum sisteminiz uygun değil diyor ama şuan akşam 7/12 dışında 100mb kullanıyorum anlamadım bu saçmalığı
DOCSIS 3.0 sanırsam yoğunlukta 100 MBPS internet için uygun değil ki böyle bir kısıtlama mevcut. G-PON'da bir limit yok sanırsam. Ağustos 2006'da çıkmış bir teknoloji sonuçta DOCSIS 3.0.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
DOCSIS 3.0 sanırsam yoğunlukta 100 MBPS internet için uygun değil ki böyle bir kısıtlama mevcut. G-PON'da bir limit yok sanırsam. Ağustos 2006'da çıkmış bir teknoloji sonuçta DOCSIS 3.0.
hocam telefonda arkadaş docsis 3.0 olması koşulu ile uygundur dedi ama anlam veremiyorum şuan hali hazırda kullandığımız modem zaten docsis 3.0 o zaman benim modemim neden işe yaramıyor wtf moment

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
Ne yapmanızı söyledi peki? Anlatır mısınız?
bizden modem kiralamanız gerekir'e bağladı konuyu ben de işin içinde kiralama varsa sözleşmeyi bitireceğim dedim sonra biraz R yaptı yeni bir modem alırsanız wifi'den 100mb desteği olan bağlarız hatta falan filan dedi

Top Bottom