EFI Shell
80+ Gold
Dahası
Dolandırıcı site o.
Dolandırıcı site o.
DeğilDolandırıcı site o.
Bir şey bildiğin yok konuşma.Bende var memnunum.
Alt yapı vwrsa müq
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değil
Orijinal devletin sitesi bu:Bende var memnunum.
Alt yapı vwrsa müq
Değil
Hmm ben kablonete dolandırıcı dediğinizi zannetim100 Güldüren kullanıyorum ve mükemmel. ZTE I-Kutu tenekesi yerine Smit Conax Modül kiralayın TV'niz benim ki gibi destekliyorsa.
Bir şey bildiğin yok konuşma.
Orijinal devletin sitesi bu:
Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
Türksat Kablo Resmi Web Sitesiwww.turksatkablo.com.tr
türk telekom 24 mbps internete 140tl istiyor100 mbps kullanıyorum 130 alıyorum. Uzun senelerdir kullanıyorum ben bu pakete 79 TL ödüyorum. Tivibu kaç TL ki ? İptal etmeyin süresi bitince edersiniz. Hortumcu türk telekoma 800 TL vermemiş olursunuz.
Tivibu kalsın, üstüne kablonet i al. Kapatıp 800 vermektense açık kalsıntürk telekom 24 mbps internete 140tl istiyor
ayrıca internetin süresi bitti ama diyolarki internet bitti ama tivibu nun süresi hala bitmedi adamlar biz çıkmayalım diye tivibu ve internetin süresini farklı yapmışlar anlayacağın türk telekom tam bir bataklık giren çıkamıyor büyük ihtimal tivibu yu kullanmayacağım ama yinede faturasını ödeyeceğim 1 sene ozmn 400tl ödemiş oluyorumtürk telekom 24 mbps internete 140tl istiyor
Kablonet candır Ayrıca bircok kere hız birinci olmus bir İSS.Arkadaşlar türk telekom'dan bıkmış biri olarak internet arayışına girdim ve kablonet ile karşılaştım müşteri hizmetlerini aradığımda binanızda fiber internet olduğunu söyledi ve 100mbps+altın sinema paketi+durdur izle özelliği için aylık 100 TL fiyat kestiler ancak türk telekomda internetimin süresi bittiği halde tivibunun süresi bitmedi deyip tivibu yu iptal etmek için 800TL ceza ödememiz gerktiğini söylediler.Kablonet e sizce geçmeye değer mi? İ-KUTU kullanışlı mı?