Kablosuz 7.1 oluyormu ?

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar cordair virtuoso rgb wireles kulaklığın incelemesini technopat kanalında izlerken "kablolu bağlantı yaparsanız icue kontrolu yapabilir ve 7.1 özelliğinden yararlana bilirsiniz" diye bir cüme duydum. Şimdi bu kulaklığı kablolu bağlantı kurmadan wireles üzerinden 7.1 surround olarak kullanmak olmuyormu ? Biler varsa lutfen yazsın.

Arkadaşlar cordair virtuoso RGB wireles kulaklığın incelemesini technopat kanalında izlerken "kablolu bağlantı yaparsanız icue kontrolu yapabilir ve 7.1 özelliğinden yararlana bilirsiniz" diye bir cüme duydum. Şimdi bu kulaklığı kablolu bağlantı kurmadan wireles üzerinden 7.1 surround olarak kullanmak olmuyormu ? Biler varsa lutfen yazsın.
HS70 PRO kablosuz ve İCUE üzerinden 7.1 açabiliyorsun.

Arkadaşlar cordair virtuoso RGB wireles kulaklığın incelemesini technopat kanalında izlerken "kablolu bağlantı yaparsanız icue kontrolu yapabilir ve 7.1 özelliğinden yararlana bilirsiniz" diye bir cüme duydum. Şimdi bu kulaklığı kablolu bağlantı kurmadan wireles üzerinden 7.1 surround olarak kullanmak olmuyormu ? Biler varsa lutfen yazsın.
aga 7.1 açma

ses kasamazsin sesleri daha karısık verir hiçbir e sporcu cs PUBG gibi oyunda 7.1 acmaz mitonun PUBG ses rehberini izlersen anlarsin
Kardeş sen olayı yanlış anlamışsın. Aksine sesin nereden geldiğini net anlamak için 7.1 gerekli. Normal sterio midda sadece sağ ve sokdan gelen sesleri ayırt ede bilirsin. Yukarıdan, aşağıdan, sol çaprazdan falan gelen sesleri ayırt edemezsin.

ses kasamazsin sesleri daha karısık verir hiçbir e sporcu cs PUBG gibi oyunda 7.1 acmaz mitonun PUBG ses rehberini izlersen anlarsin
7.1 de sesin sağ üstten mi sol üstten mi geldiğini dahi anlarsın

Dostum. Dedin olayi hepsi oluyor. Bende var o dedin headset. 7.1

Geri