Neler Yeni

Kablosuz Blueetooth Gamepad Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Bütçe
1000
Sıfır ikinci el olabilir ikinci el için Gaziantep'te olduğumdan dolayı Gaziantep ilanları ya da param güvende ilanları olabilir.
Beklentilerim bluetooth destekli ve pc steam'de anlamıyla çalışıyor olması,F/p ürünler önerirseniz çok iyi olur bütçe max 1k

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Sıfır ikinci el olabilir ikinci el için Gaziantep'te olduğumdan dolayı Gaziantep ilanları ya da param güvende ilanları olabilir.
Beklentilerim bluetooth destekli ve pc steam'de anlamıyla çalışıyor olması,F/p ürünler önerirseniz çok iyi olur bütçe max 1k
Bluetooth olmak zorunda mı, usb wireless bağlantılı olsa ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Trust gxt 590 bosi alabilirsin media marktta vardı. Kendim de kullanıyorum

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Ya olurda tablete telefona bağlayıp da steam oyunlarını oynamak istediğim için wirelles bağlantılı öneriniz nedir?
Eğer uygun fiyatlı model önerisi istiyoranız f710, bluetooth değil alıcı ile çalışıyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,587
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam dualsense bulabilirseniz dualsense alın 2. elden bende var aşşırı güzel bi ürün pcde kullanıyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,963
İsim
Mert Can Ergün
Xbox 9.nesil gamepad tercih edebilirsin

halitxct

80+ Silver

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,587
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
dualsensede olabilir pcde kötü değil şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

orjinal ürün kalitesi beklemezseniz güzel ama orjinalleri kadar güzel değil
Dualsense alma planım var garantisiz buldum bir tane 1.1k bir gamepad'e o kadar para vermek de aklıma pek yatmıyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,587
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dualsense alma planım var garantisiz buldum bir tane 1.1k bir gamepad'e o kadar para vermek de aklıma pek yatmıyor
hocam temiz düzgün ürünse cidden alınır ben 1.8 k verdim sıfır eurasia garantili aldım örn uncharted oynarken silahla sıkarken sağ tetik tuşu hissiyatı değişiyor destekleyen oyunlara bakarsanız herhangi bi dsx gibi bi yazılıma gerek duymazsınız o oyunlarda veya haptic feedback aynı şekil çoğu dualshock 4 te veya xbox kolunda titreme yapmayacak yerlerde titreme yapıyor dualsense şiddetini otomatik ayarlıyor o yerlerde örn yağmur yağarken ince ince titriyor
playstationun yayınladığı video şuandada spiderman miles morales oynuyorum ağ atarkende kol titriyor

Top Bottom