Herkese selam, 2 adet gamepad bağlı şekilde kullanabileceğim, bağlantıda sıkıntı yaşatmayacak bi f/p bluetooth dongle arıyorum. Öneride bulunabilecek arkadaşlar olursa memnun olurum, iyi akşamlar.
Siz kullandınız mı yani performans olarak nasılTP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 279,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 279,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kullandım hocam müq bende şuan var hala kullanıyorum aktif olarakSiz kullandınız mı yani performans olarak nasıl
iki kol olarak kullanmadım ama bluetooth 5 teknolojisi yeni nesil olduğundan rahatlıkla 2 kol kullanılır diye düşüyorum. Olmazsa 15 gün içinde iade edersinizİki kol bağlıyken de sıkıntı olmuyor değil mi benim için o önemli