Kablosuz gaming Kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
10000
Herkese iyi günler arkadaşlar

5-10k tl arası kablosuz gaming kulaklık önerebilir misiniz? mikrofon ses kalitesi gecikme en az olması öncelikli

hs80 max sanki olabilir gibi

steelseries kulaklıklar oyun için iyi değil bence genel olarak

öyle hocam fps oyununu bir steelseriesle bir cloud3 le oynayın farkı anlarsınız mesela steelseries daha çok genel kullanım için uygun
yani bu konuda cloud 3 üm yok ama steelseries nova 5 sahibi olarak fazla tiz sesi ses için cs ile alakalı profiller var, sprital audio var ama eminim cloud 3 bu konuda çok kalitelidir ama steelseries oyun içi iyi değil bence pek sayılmaz gayet iyi oyun için kendi deneyimlerime göre konuşuyorum belki başkası aynı ürünü benim gibi düşünmeyebilir

yani bu konuda cloud 3 üm yok ama steelseries nova 5 sahibi olarak fazla tiz sesi ses için cs ile alakalı profiller var, sprital audio var ama eminim cloud 3 bu konuda çok kalitelidir ama steelseries oyun içi iyi değil bence pek sayılmaz gayet iyi oyun için kendi deneyimlerime göre konuşuyorum belki başkası aynı ürünü benim gibi düşünmeyebilir
steelserieste iyidir ama dediğim gibi sadece oyun için c3 daha iyidir genel kullanımda şarkıda vs steelseries daha iyidir

Geri