Kablosuz Gaming Mouse

Reaksiyon skoru
69

LOGITECH G305 LIGHTSPEED Wireless Almayı düşünüyorum kullanan var mı veya bilgisi olan ürün hakkında düşüncelerini paylaşabilir mi ? Bunun dışında farklı önerileriniz varsa atarsanız sevinirim.​

Ürün AA pil ile 100gr civarında ben tercih etmedim açıkcası.

Kablosuz olarak. Ürünün markasının Rampage olmasına takılmayın yalnızca tr pazarı için isim basıldı farklı ülkelerde farklı isimli halleri de var.

Kablolu olup kablosuz hissiyatı verdiğini söylüyorlar.

İkisi arasında kalıp bir konu açmıştım tercihimi Xm1r olarak kullanırdım şahsen.

Ürün AA pil ile 100gr civarında ben tercih etmedim açıkcası.

Kablosuz olarak. Ürünün markasının Rampage olmasına takılmayın yalnızca tr pazarı için isim basıldı farklı ülkelerde farklı isimli halleri de var.

Kablolu olup kablosuz hissiyatı verdiğini söylüyorlar.

İkisi arasında kalıp bir konu açmıştım tercihimi Xm1r olarak kullanırdım şahsen.
hocam kablosuz olması benim için önemli direkt. Rampageden çok çektim düşünmüyorum açıkçası bir daha

hocam kablosuz olması benim için önemli direkt. Rampageden çok çektim düşünmüyorum açıkçası bir daha
Ürün rampageye ait değil ki furylevele ait. Ha illa istemiyorsan Lenovo Legion M600S'in stoklara girmesini bekle, 800TLden falan geliyordu.

Ekler

• resim_2023-03-28_224746283.png
    resim_2023-03-28_224746283.png
    274.9 KB · Hit: 25
Ürün rampageye ait değil ki furylevele ait. Ha illa istemiyorsan Lenovo Legion M600S'in stoklara girmesini bekle, 800TLden falan geliyordu.
Furylevele de ait degil Pwnage'e ait, Pwnage'e de ait degil Ironcat'e ait. Yani urune 3 kere falan marka basilmis :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri