umutfurkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
forum.donanimarsivi.com
hocam kablosuz olması benim için önemli direkt. Rampageden çok çektim düşünmüyorum açıkçası bir dahaÜrün AA pil ile 100gr civarında ben tercih etmedim açıkcası.
Kablosuz olarak. Ürünün markasının Rampage olmasına takılmayın yalnızca tr pazarı için isim basıldı farklı ülkelerde farklı isimli halleri de var.
![]()
Rampage FURY Z RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage FURY Z RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage FURY Z RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kablolu olup kablosuz hissiyatı verdiğini söylüyorlar.
![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
İkisi arasında kalıp bir konu açmıştım tercihimi Xm1r olarak kullanırdım şahsen.
Rampage Fury Z vs Endgame Xm1r
Bütçe : 1000 TL ,tutuş palm-claw ,el ölçüm 19cm. 2 model arasında kaldım. Xm1r Fury Z Bir yandan kablosuz bir mouse almak istiyorum ama xm1r çok övülüyor bu yüzden kararsız kaldım.forum.donanimarsivi.com
Ürün rampageye ait değil ki furylevele ait. Ha illa istemiyorsan Lenovo Legion M600S'in stoklara girmesini bekle, 800TLden falan geliyordu.hocam kablosuz olması benim için önemli direkt. Rampageden çok çektim düşünmüyorum açıkçası bir daha
Ürünün Rampage ile olan alakası :hocam kablosuz olması benim için önemli direkt. Rampageden çok çektim düşünmüyorum açıkçası bir daha
Furylevele de ait degil Pwnage'e ait, Pwnage'e de ait degil Ironcat'e ait. Yani urune 3 kere falan marka basilmisÜrün rampageye ait değil ki furylevele ait. Ha illa istemiyorsan Lenovo Legion M600S'in stoklara girmesini bekle, 800TLden falan geliyordu.
Furylevele de ait degil Pwnage'e ait, Pwnage'e de ait degil Ironcat'e ait. Yani urune 3 kere falan marka basilmis![]()
Ilk uretici ironcat direkt o uretiyo ondan oncesi yok AllahtanAlıntıyı görüntüle
Pwnageyi swarcowdan duyduydum da aklımdan cıkmıs, ironcati bilmiom elden ele gitmis