chade
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 567
- İsim
- chade
- Bütçe
- 1500
Selamlar, yeni bir mouse arayışı içerisindeyim. Kablosuz, hafif, tercihen beyaz renk, palm grip tutuşa uygun, şarjı uzun giden, rgb olup olmaması önemsiz bir mouse arıyorum. 2-3k tl gibi fiyatlara çıkmak istemiyorum. Sonuç olarak pro oyuncu vs olma hedefim yok. Bir kaç model dikkatimi çekti. Attack shark x3, darmoshark m3, darmoshark m3s, darmoshark n3, dareu a950 pro, delux m800pro. Bu mouseların tutuş şekilleri nelerdir bilmiyorum ama özellik açısından iyi duruyorlar. Ayrıca yazdığım mouselar arasında 1.5k tl yi 100-200 tl falan geçen ürünlerde var. O fiyatlardaki ürünlerden birini önerirseniz 2. el piyasasına bakıp o şekilde uygun fiyata da almayı düşünebilirim. Yani 2. el ürünlere de açığım eğer gerçekten diğer mouselardan üstün bir mouse olursa. Biraz uzun olmuş olabilir kusura bakmayın. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Elim 17-18 cm, orta boy sayılıyor herhalde. Yazmayı unutmuşum. Mouselar büyük boy olmazsa daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elim 17-18 cm, orta boy sayılıyor herhalde. Yazmayı unutmuşum. Mouselar büyük boy olmazsa daha iyi olur.