🔥İndirim 💥Kablosuz Klavye Mouse Mouse Pad Set 436'TL💥

Alınabilir kesinlikle ona bir şey demiyorum zaten. Ancak uzun süredir bu fiyatta benim bildiğim o yüzden söyledim yani. Bende olsam bu minmalde bişey alırım gidip everest alacağıma.
Tr deki ürünleride görüyorum bakarken ama elin çinlisi veya yabancısı önem veriyor klavye vs'ye bizimkiler çok dandik tasarım ile piyasaya ürün sunuyor:)

Tr deki ürünleride görüyorum bakarken ama elin çinlisi veya yabancısı önem veriyor klavye vs'ye bizimkiler çok dandik tasarım ile piyasaya ürün sunuyor:)
Kesinlikle katılıyorum hocam. Hem fiyatı hem tasarımı iyi bende alacak olsam niye buradan alayım ki. Keşke azcık malzeme kalitesine falan önem verseler.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Hem fiyatı hem tasarımı iyi bende alacak olsam niye buradan alayım ki. Keşke azcık malzeme kalitesine falan önem verseler.
Bu tasarım ile piyasaya ürün sürseler acayip para kaldırırlar ama neden hep saçma sapan tasarım ile ürün sunarsinki anlamış değilim harbi çok basit bir tasarım ama gel gör ki yapan yok imkanım olsa ben yaptırır satardım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,162
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri