𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
TR'deki ürünlere göre daha iyi duruyor.
hocam markası bile yazmıyorneden hocam?
marka model varsa söylermisiniz hocam youtube dan bakacağım güzelse alırımyazanlar'a göre daha kaliteli bence tr'dekilerin + amazonu hepimiz biliyoruz şayet ürün hoşuna gitmez ise kayıtsız koşulsuz iade var + alanlar var yorumlar'da fotoğraf vs var baktınızmı?
800'dpı kullanan ben 3500'e nasil hakim oluyorsunuz zor olmuyormu yaw2400 DPI ne ya zaten ben 3500 kullanıyorum
link'te en altta video'su var hocam youtube'de bulamayabilirsin. zaten biliyorsunki birçok marka x firmaya marka bastırıp aynı ürünü satıyor her şey çoğu ürün'de aynı marka farklı sadecemarka model varsa söylermisiniz hocam youtube dan bakacağım güzelse alırım
CS 1.6'dan alıştığım için bana kolay geliyor ama zor. Üzerine csgo sensivity 3.7800'dpı kullanan ben 3500'e nasil hakim oluyorsunuz zor olmuyormu yaw
Valla bende 800 kullanıyorum düşürdükçe düşürüseim geliyor ama xd800'dpı kullanan ben 3500'e nasil hakim oluyorsunuz zor olmuyormu yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:
link'te en altta video'su var hocam youtube'de bulamayabilirsin. zaten biliyorsunki birçok marka x firmaya marka bastırıp aynı ürünü satıyor her şey çoğu ürün'de aynı marka farklı sadece
helal olsun hocam hayatta 3500'dpı kullanamam en fazla 1000 1200 kullanırım oyunlarda gerisi aimimi bozuyorCS 1.6'dan alıştığım için bana kolay geliyor ama zor. Üzerine csgo sensivity 3.7
Daha düşüğe alışsaydım aim kontrol daha iyi ederdim de bunda da daha iyi awp kullanmamı sağlıyor.
1.6yı 800dpi 0.9sens oynuyorum hocam çok gelmiyor mu yaCS 1.6'dan alıştığım için bana kolay geliyor ama zor. Üzerine csgo sensivity 3.7
Daha düşüğe alışsaydım aim kontrol daha iyi ederdim de bunda da daha iyi awp kullanmamı sağlıyor.