Ofis için klavye önerisi

Reaksiyon skoru
1
Attıklarınız arasında yok, fiyat olarak da daha yukarda bir ürün ama ben Logitech MX keys kullanıyorum, çok çok memnunum. Attıklarınızdan herhangi birini alsanız işinizi görecektir, ben sessiz olanı tercih ederdim.

Attıklarınız arasında yok, fiyat olarak da daha yukarda bir ürün ama ben Logitech MX keys kullanıyorum, çok çok memnunum. Attıklarınızdan herhangi birini alsanız işinizi görecektir, ben sessiz olanı tercih ederdim.
Hocam mx keys güzel ama baya tuzlu, ben de sessiz olan mk295 alacaktım ama internette biri mk235 alın yazmış arada kaldım o yüzden.

mk295 çok harika bir klavyedir. Eski iş yerime de satın alıp kullandım. Şu anki iş yerimde de kullanıyorum. Vazgeçilmezimdir. Çok sessiz ve klavye dokunuşları harika

MK235'i 2 sene kadar kullanmıştım, o da fena bir klavye değil ama arada aman aman bir fiyat farkı olmadığı için ben MK295 diyorum.

MK235'i 2 sene kadar kullanmıştım, o da fena bir klavye değil ama arada aman aman bir fiyat farkı olmadığı için ben MK295 diyorum.
dün aynı fiyata düşmüşlerdi keşke alsaydım 295i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mk295 çok harika bir klavyedir. Eski iş yerime de satın alıp kullandım. Şu anki iş yerimde de kullanıyorum. Vazgeçilmezimdir. Çok sessiz ve klavye dokunuşları harika
hocam taşıması kolay oluyor mu arada eve götürmem lazım

hocam taşıması kolay oluyor mu arada eve götürmem lazım
Sırt çantam var onunla birlikte ara sıra eve götürüyorum. Gelen kutunun farenin bulunduğu yeri kestim; anlayacağınız klavyenin sığabileceği şekilde bıraktım kutuyu. Tam olarak sıfır bir şekilde klavye sığıyor. Fareyi de çantanın gözlerinden birine koyuyorum. Sırt çantam da lenovo B210 modeldir. Rahat bir şekilde taşıyabiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,461
Üyeler
185,102
Son üye
İremm
Geri