Neler Yeni

Yardım Kablosuz Kulaklık Öneri Yardım

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
berat kaan
blackshark v2 pro daha iyidir cs2 de profesyonel oyuncuların bir kısmı bu kulaklığı kullanıyor onun dışında genelde logitech g pro x, cloud 2 (eski model şu an piyasada yok) falan kullanıyorlar. cloud 3 wireless de tavsiye ederim ben onu kullanıyorum bence güzel kulaklık

Semix59

80+ Silver
Şuanki piyasadan pek haberim yok fakat bende G733'ün rgbsiz halini yanı G535 kullanıyorum. Memnunum ama 5K verilecek bi kulaklık değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nadir Sinanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
blackshark v2 pro daha iyidir cs2 de profesyonel oyuncuların bir kısmı bu kulaklığı kullanıyor onun dışında genelde logitech g pro x, cloud 2 (eski model şu an piyasada yok) falan kullanıyorlar. cloud 3 wireless de tavsiye ederim ben onu kullanıyorum bence güzel kulaklık
cloud 3 ile ilgili bir video izledimsoğudum kulaklıktan

MoonWalk

80+ Silver
BS V2 Pro daha iyi olur ancak malzeme kalitesi şaibeli.
cloud 3 ile ilgili bir video izledimsoğudum kulaklıktan
Ya gayet beğenilir ya da beğenilmez, Amazon güvencesiyle alıp denemek gerekiyor, uğraşınca iyi kıvama geliyor ancak herkes yine beğenmiyor, ses profiliyle alakalı. Kusursuz ürün bulmak zor. HS80/Max veya Nova 7 alternatif, en azından belirli bir portföye sahipler.

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
berat kaan
ses muhabbeti bende gayet iyiydi ilk taktığımda. ekstradan dolby acces satın aldım 40tlye sesler daha tok daha güzel oldu ayrıca mikrofonu bence gayet kaliteli bendeki kulaklığın videodaki arkadaşın kulaklıkta veya mikrofon ayarlarında problem olabilir karşılaştırmalarda falan bsv2 ye göre daha iyi ses kalitesi veriyor mikrofonu. bide cloud3 diğer kulaklıklara göre baya ucuz ben 4000tlye aldım fiyatının hakkını veriyor

Top Bottom